Όλυμπος: Πρόταση για τιμητική διάκριση καλύτερου παράγοντα στη μνήμη του Παναγιώτη Πλωμαρίτη

17/01/2023 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2023 - 11:03

Μία ιδιαίτερη πρόταση θα καταθέσει στην ΕΠΣ Λέσβου όπως αποφάσισε στην συνεδρίαση του ΔΣ ο Όλυμπος Αγιάσου.

Συγκεκριμένα, ο Όλυμπος θα προτείνει την θεσμοθέτηση τιμητικής διάκρισης καλύτερου παράγοντα που θα φέρει το όνομα του Παναγιώτη Πλωμαρίτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ σε έκτακτη συνεδρίαση της 13-1-2023 με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Παναγιώτη ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, έλαβε ομόφωνα την απόφαση να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ στην ΕΠΣ Λέσβου την θεσμοθέτηση ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ποδοσφαιρικής ομάδας κάθε σεζόν, που θα φέρει το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Προτείνουμε η συγκεκριμένη τιμητική διάκριση να γίνεται κάθε χρόνο στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ. Επίσης, να αποφασίζεται από Επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, ο υπεύθυνος της επιτροπής διαιτησίας, ο υπεύθυνος της επιτροπής παρατηρητών αγώνων, καθώς και δυο μέλη που θα υποδείξει η ΕΠΣ.

Τα βασικά στοιχεία του επιλεγέντα, για την απόδοση της τιμητικής διάκρισης, θεωρούμε ότι πρέπει να είναι η ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ εντός αγωνιστικών χώρων και η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ στην ήρεμη τέλεση των αγώνων και γενικότερα σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις.

Πιστεύουμε ότι αφενός μεν ΑΞΙΖΕΙ η θεσμοθέτηση μιας τέτοιας "τιμητικής διάκρισης" ως κίνητρο, αφετέρου δε με την ονοματοδοσία στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ενός ανθρώπου που είχε στο μεγιστό βαθμό τα χαρακτηριστικά αυτά, θα κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey