Η Αναγέννηση Γέρας φρέναρε τον Αετό

22/01/2023 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2023 - 17:56

Φωτογραφία από τον αγώνα Αναγέννηση Γέρας-Αετός Λουτρών

Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τον πρωτοπόρο Αετό που ηττήθηκε 1-0 από την Αναγέννηση Γέρας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, ο Διαγόρας νίκησε 4-1 τον Οδυσσέα Ελύτη, ο Όλυμπος επικράτησε 1-5 κόντρα στον Ανδρονικά, ο Αιγέας πέρασε από τον Μόλυβο με σκορ 1-4, η Προοδευτική κεριδσε 0-4 τον Ατρόμητο και η Φίλια 3-2 τον Αλκιβιάδη.

Στάση Παπάδος για τον Αετό

Η ανεβασμένη Αναγέννηση Γέρας λύγισε 1-0 στον Παπάδο την ομάδα των Λουτρών, αλλάζοντας τα δεδομένα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με τους υπόλοιπους διεκδικητές να μειώνουν την απόσταση από τον Αετό. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε με σουτ ο Στρατής Χατζηκλειδαράς στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους.

Φορτσάτη η Προοδευτική

Σαρωτική ήταν η Προοδευτική στο δεύτερο ημίχρονο κατακτώντας εμφατική νίκη 0-4 στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν σημαδεύοντας δύο φορές το δοκάρι με τον Καραγιάννη, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Στο 62' ο Κιούρκος που κέρδισε το πέναλτι, σημείωσε το 0-2, ο Καραγιάννης ξανά στο 87' έκανε το 0-3 και ο Πονηρός στο 90' το 0-4. Στο 55' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Άνταμ. Με αυτή τη σπουδαία νίκη η Προοδευτική ξέφυγε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εύκολη νίκη για τον Αιγέα

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αιγέας πήρε το τρίποντο απέναντι στον ουραγό Αρίων. Το 0-1 έγινε από τον Κλούρα στο 20' και το 0-2 από τον Θανάση Πρωτούλη. Στο 50' ο Μερτζάνης πέτυχε το τρίτο τέρμα για τον Αιγέα, στη συνέχεια ο Καραμιχαλάκης μείωσε 1-3 και στο 84΄ ο Παράσχος Πρωτούλης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Συνεχίζει το σερί ο Διαγόρας

Άλλη μια νίκη μέτρησε ο Διαγόρας 4-1 με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη. Ο Πάντας στο 31' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που είχαν στο πρώτο μέρος και δύο δοκάρια με τον Παλαμουτσή και τον σκόρερ του τέρματος. Στο 63' ο Παλαμουτσής διπλασίασε για την ομάδα του, ο Δουβαλέτας στο 73' μείωσε 2-1, όμως ο Διαγόρας μέχρι τη λήξη του αγώνα βρήκε ακόμα δύο γκολ με τον Μπουρού στο 76' και τον Κατσίκη με πέναλτι στο 84'.

Γκάζωσε στην επανάληψη ο Όλυμπος

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Ανδρονικάς κόντρα στον Όλυμπο που πέρασε με σκορ 1-5. Ο Παλάσης με σουτ στο 22' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αγιάσου, όμως ο Ανδρονικάς πριν τη λήξη του ημιχρόνου βρήκε την ισοφάριση με την κεφαλιά του Γαβριήλ. Στο 46' και στο 49' ο Χρυσάφης πέτυχε το 1-2 και 1-3 αντίστοιχα, στο 50' ο Ντούμος το 1-4 και ο Ξυνός στο 71' το τελικό 1-5.

Νίκη "χρυσάφι" για τη Φίλια

Νικήτρια 3-2 αναδείχθηκε η Φίλια στην έδρα της με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη. Στο 16' ο Παλαμίδας με πέναλτι έκανε το 0-1, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μαλακός σκόραρε για το 1-1. Στο 52' ο Ρεντόν Σεφουλάϊ έβαλε σε θέση οδηγού την γηπεδούχο ομάδα και στο 88' ο Ιγνάτης Σερέτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων σημειώνοντας το 3-1. Στο 89' ο Σιμόνι έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Αλκιβιάδη μειώνοντας 3-2, όμως δεν άλλαξε κάτι όμως μέχρι το φινάλε. Ο Γρούβας στο 50' είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα για την ομάδα της Φίλιας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey