Στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής το ενδιαφέρον

26/01/2023 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2023 - 11:57

Στην Αγία Παρασκευή εστιάζεται το ενδιαφέρον της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι και στην αναμέτρηση Διαγόρας-Αναγέννηση Γέρας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Αετό και με ανεβασμένη ψυχολογία θα διεκδικήσει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ο Διαγόρας προέρχεται από ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα και με όπλο την έδρα του θέλει να δώσει συνέχεια και να αποσπαστεί από τον αντίπαλο του που τον ακολουθεί σε απόσταση 2 πόντων, παραμένοντας ταυτόχρονα σε επαφή και με την κορυφή.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Αετός έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα του απέναντι στη Φίλια, όπως και ο Αιγέας στο Πλωμάρι με αντίπαλο τον Ανδρονικά.

Στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αρίωνα που εκείνος θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Ακόμη, η Προοδευτική θα υποδεχθεί τον Όλυμπο που είναι το φαβορί, ενώ τη  Κυριακή την ίδια ώρα ο Οδυσσέας Ελύτης θα παίξει στα Λουτρά με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey