Έκαναν την έκπληξη Ατρόμητος και Οδυσσέας Ελύτης

05/02/2023 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2023 - 17:54

Φωτογραφία από τον αγώνα Ανδρονικάς-Αλκιβιάδης

Με δύο εκπλήξεις κύλησε η 15η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 5/2. Ο Διαγόρας έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση στην Αγιάσο ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Οδυσσέα Ελύτη. Στο ντέρμπι παραμονής ο Ανδρονικάς καθάρισε τη νίκη 4-1 απέναντι στον Αλκιβιάδη, ο Αετός πέρασε από τον Μόλυβο άνετα 0-5, όπως και ο Αιγέας 0-6 στη Σκάλα Καλλονής κόντρα στην Προοδευτική. Εύκολη νίκη σημείωσε και η Αναγέννηση 4-0 τη Φίλια.

Στοπ από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας

Στοπ στο νικηφόρο σερί του Διαγόρα έβαλε ο ψυχωμένος Ατρόμητος Ανεμώτιας που ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αρκετά ανταγωνιστικός. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με την κεφαλιά του Ιντζέ στο 26' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουτλή. Ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 71' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παλαμουτσής.

"Στραβοπάτημα" και για τον Όλυμπο

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Οδυσσέα Ελύτη στο γήπεδο της Αγιάσου απέναντι στον Όλυμπο με τον Λεωνίδα Καλουτζή να εκτελεί μάλιστα χρέη τερματοφύλακα για την φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 25' ο Τσομπανέλλης έκανε το 0-1 και ο Ξυνός στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Χαλαρή νίκη για τον Αετό

Τα ανέλπιστα δώρα από τα γήπεδα της Ανεμώτιας και της Αγιάσου εκμεταλλεύτηκε ο Αετός που πήρε χαλαρή νίκη 0-5 στον Μόλυβο και αύξησε πάλι την βαθμολογική του διαφορά από τους διώκτες του. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα έσβησε τις μηχανές προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές. Σκόρερς χρίστηκαν οι Μιχαλάκης (2), Νίκος Μωυσίδης, Τσομπανέλλης και Καλαφάτης.

"Φιλί ζωής" για τον Ανδρονικά

Ο Ανδρονικάς πήρε μεγάλη νίκη 4-1 απέναντι στον Αλκιβιάδη με την υπόθεση της παραμονής να έχει γίνει πλέον αρκετά περίπλοκη. Ο Μάκης Σαμπάνης σημείωσε χατ-τρικ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Γιώργος Σαμπάνης που είχε στο πρώτο μέρος και ένα δοκάρι. Για την ομάδα του Κάτω Τρίτους είχε μειώσει 2-1 στο 60' ο Βαβλαδέλλης.

"Πάρτι" για τον Αιγέα

Ο Αιγέας γκάζωσε στο δεύτερο μέρος και πήρε άνετη νίκη 0-6 κόντρα στην Προοδευτική που δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, ενώ είχε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Το ημίχρονο έληξε 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Ψάνης στο 40'. Το 0-2 έγινε από τον Παράσχο Πρωτούλη, το 0-3 ξανά από τον Ψάνη, το 0-4 πέτυχε ο Τηνιακός, ενώ ο Παράσχος Πρωτούλης σκόραρε και τα δύο τελευταία τέρματα. Οι νικητές είχαν και τέσσερα δοκάρια συνολικά, από δύο ο Παράσχος Πρωτούλης και ο Άκης Μαυραγάνης.

Κυρίαρχη η Αναγέννηση

Δεν άφησε κανένα περιθώριο η Αναγέννηση που πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη Φίλια που αγωνίστηκε ξανά χωρίς τερματοφύλακα, με τον Νικόλωφ να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του. Ο Μιχάλης Τρεμούλας στο 26' έκανε το 1-0 με σουτ και στο 35' ο Στρατής Χατζηκλειδαράς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διπλασίασε για την ομάδα του. Στο 70' ο Γιώργος Μανούσος έκανε το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Σαρίκης το τελικό 4-0, ενώ οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι στο 87' με τον Ταξιάρχη Μανούσο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey