Ανώτερος ο Αιγέας 3-0 τον Διαγόρα

19/02/2023 - 17:36 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2023 - 18:57

Καθάρισε το ντέρμπι ο Αιγέας 3-0 απέναντι στον Διαγόρα που έχασε κι άλλο έδαφος στην διεκδίκηση των πρώτων θέσεων. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Αετός νίκησε 0-5 την Προοδευτική, η Φίλια επικράτησε 1-3 κόντρα στον Ανδρονικά, ο Ελύτης επιβλήθηκε 0-1 κόντρα στον Αλκιβιάδη, ο Όλυμπος 5-1 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ενώ 0-0 έληξε η αναμέτρηση Αναγέννηση Γέρας-Αρίων Μήθυμνας.

Δίκαιη νίκη για τον Αιγέα

Ο Αιγέας δεν χαρίζεται και το απέδειξε άλλη μια φορά κατακτώντας σπουδαία νίκη 3-0 με αντίπαλο τον Διαγόρα. Με το σκορ 0-0 οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Χαρλεπά και Νταφόπουλο, όμως στο μισάωρο ο Αιγέας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Θανάση Πρωτούλη στην επαναφορά της μπάλας μετά από σουτ του Ψάνη και την απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο 84' οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα με τον Αθανασούλη να γράφει το 2-0 μετά από σερβίρισμα Θανάση Πρωτούλη, ενώ το 3-0 έγινε στο 92' με αυτογκόλ του Τριλιανού μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψάνη. Ο Αιγέας ζήτησε και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ψάνη ενώ αποβλήθηκε και από τον πάγκο με δεύτερη κίτρινη ο Τηνιακός.

Σβηστά ο Αετός

Άνετος ξανά ο Αετός νίκησε 0-5 την ουραγό Προοδευτική. Το ημίχρονο έληξε 0-2 με γκολ που σημείωσαν οι Κουνιάρης και Σεφουλάϊ, ενώ είχε δοκάρι ο Μανώλης Βόϊκος. Στην επανάληψη δίχτυα βρήκαν επίσης οι Μιχαλάκης(2) και Βλαστέλλης.

Άλμα παραμονής για τη Φίλια

Σημαντική νίκη που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Φίλια 1-3 στην έδρα του Ανδρονικά. Η Φίλια μπήκε δυναμικά στο γήπεδο κλειδώνοντας ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς από το ημίχρονο με το σκορ στο 0-3. Ο Νικόλωφ στο 4' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, στο 14' ο Γρούβας με πλασέ έκανε δύο τα γκολ για την ομάδα του και ο Τζίμη Ράμα στο 38' πέτυχε το 0-3. Ο Ανδρονικάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Σαμπάνης.

Επιστροφή στις νίκες για τον Οδυσσέα Ελύτη

Ένα τέρμα έκρινε την αναμέτρηση στο Κάτω Τρίτος ανάμεσα στον Αλκβιάδη και τον Οδυσσέα Ελύτη. Στο 83' ο Καλουτζής στην κόντρα επίθεση σκόραρε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν με απουσίες να δημιουργούν και εκείνοι κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν κάτι στο φινάλε.

"Στραπάτσο" για την Αναγέννηση

Χρυσό βαθμό πήρε ο ηρωικά μαχόμενος Αρίων στη Γέρα κόντρα στην Αναγέννηση που αν και πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο της δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Στην αναμέτρηση που ξεκίνησε μισή ώρα αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Γιώργο και τον Ταξιάρχη Μανούσο. 

Άνετος ο Όλυμπος

Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Όλυμπος κόντρα στον Ατρόμητο με σκορ 5-1. Στο 32' ο Πολύζος μετά από λάθος της άμυνας έκανε το 1-0, στο 55' ο Πετρουζέλλης σημείωσε το 2-0 και στο 60' ο Σταμογιώργος το 3-0. Με αυτογκόλ του Γιώργου Τσουκαρέλλη στο 70' ο Ατρόμητος μείωσε 3-1, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα ακόμη δύο φορές μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στο 83' ο Ξυνός έκανε το 4-1 και ο Γιώργος Τσουκαρέλλης με πέναλτι διαμόρφωσε το 5-1.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey