Ντέρμπι στο Πλωμάρι Αιγέας-Αναγέννηση Γέρας

02/03/2023 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2023 - 19:16

Τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Λέσβου με τις ομάδες το Σάββατο 4/3 στις 3 και μισή το μεσημέρι να αγωνίζονται για την 20η αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος Αετός φαίνεται πως κερδίζει το στοίχημα στο να κατακτήσει τον πρωτάθλημα απ' ευθείας χωρίς play off και θέλει να πάρει άλλη μια νίκη στην Ανεμώτια κόντρα στον Ατρόμητο που θα τον φέρει μια ανάσα από τον τίτλο. 

Στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γέρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν, έτσι ώστε να "τραβήξουν" τον Αετό στα μπαράζ, όπως και ο Όλυμπος που θα φιλοξενήσει τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους που χρειάζεται επίσης πόντους στη μάχη της παραμονής. 

Τελευταία ευκαιρία για την Προοδευτική για να αποφύγει το απ' ευθείας υποβιβασμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ανδρονικά που θα τα δώσει όλα για να ξεφύγει και εκείνος από την τελευταία θέση. Στη Φίλια η τοπική ομάδα θα παίξει με τον Διαγόρα, ενώ στον Μόλυβο ο Αρίων με νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη θα βρεθεί πιθανόν σε καλύτερη βαθμολογική θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey