Μια ανάσα από τον τίτλο ο Αετός!

04/03/2023 - 17:35 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2023 - 18:48

Φωτογραφία από τον αγώνα Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αετός Λουτρών

Με νίκες συνέχισαν τα φαβορί στην 20η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου που ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 4/3. Ο Αετός συνέτριψε 0-8 τον Ατρόμητο και αγκάλιασε τον τίτλο, ο Διαγόρας νίκησε 2-5 τη Φίλια και στο Πλωμάρι ο Αιγέας 1-0 την Αναγέννηση Γέρας. Στο ντέρμπι παραμονής στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς και η Προοδευτική έμειναν στο 1-1, ο Οδυσσέας Ελύτης κέρδισε 0-1 τον Αρίωνα και ο Όλυμπος 7-1 τον Αλκιβιάδη.

Χαμογέλασε στο τέλος

Ένα γκολ ποίημα του Ψάνη στο 85' έκρινε το ντέρμπι στο Πλωμάρι ανάμεσα στον Αιγέα και την Αναγέννηση Γέρας που έπαιξε περισσότερο αμυντικά. Ο Αιγέας είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον σκόρερ. 

"Βόλτα" στην Ανεμώτια

Ο Αετός πήγε βόλτα στην Ανεμώτια κερδίζοντας τον Ατρόμητο 0-8, με τους γηπεδούχους ωστόσο να μην καταφέρνουν να συμπληρώσουν 11αδα, παίζοντας όλο τον αγώνα με 10 παίκτες. Το ημίχρονο έληξε 0-5 με γκολ που σημείωσαν οι Σεφουλάϊ(2), Συβρής(2) και Κουνιάρης. Στο δεύτερο μέρος σκόραραν επίσης ο Μιχαλάκης(2) και ο Αλαγιάννης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Τοπάλι και Βόϊκο. Ο τίτλος πλέον θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στα Λουτρά με αντίπαλο τον Όλυμπο.

Σαρωτικός ο Όλυμπος

Ο Όλυμπος παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το τρίποντο κόντρα στον Αλκιβιάδη 7-1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Αετό. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν το σκορ στο 6-0 με σκορερς τους Νίκο Κρητικό(2), Ελευθερίου(2), Χρυσάφη και Ντούμο, ενώ στην επανάληψη το 7-0 έγινε από τον Τσουκαρέλλη. Ο Σιμόνι στο φινάλε πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Αλκιβιάδη.

arion-elitis-2022-23.jpg (749×577)

Ματσάρα στον Μόλυβο

Ο Νομίδης με πέναλτι στο 83' χάρισε τους τρεις στον Οδυσσέα Ελύτη σε έναν αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Ελύτης με αυτή τη νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την έκτη θέση που τον κρατάει εκτός των play outs.

Πιο κοντά στη Β κατηγορία

Η Προοδευτική δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από τα Παράκοιλα και μετά την ισοπαλία έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγει την τελευταία θέση και τον απ' ευθείας υποβιβασμό. Στο 37' ο Βαγγελάκης έδωσε το προβάδισμα στην "Προο", όμως ο Μάκης Σαμπάνης στο 45' ισοφάρισε 1-1. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ξανά καλό ρυθμό με τον Χριστόφορο Βαμβουκλή στο 80' να αποβάλλεται και να μένει στα τελευταία λεπτά η φιλοξενούμενη ομάδα με 10 παίκτες. Ο Ανδρονικάς πίεσε στο τέλος για το νικητήριο γκολ, όμως η Προοδευτική κράτησε την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 50' με τον Καδή, ενώ η Προοδευτική ζήτησε ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Πηγάση.

Άνετο πέρασμα από τη Φίλια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαρλέπα που σημείωσε τέσσερα γκολ, ο Διαγόρας πέρασε νικηφόρα 2-5 από τη Φίλια. Το 0-1 έγινε στο 14' με τον Χαρλεπά, στο 30' ο Νικόλωφ ισοφάρισε 1-1, όμως ο Χαρλέπας πάλι στο 45' έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στον Διαγόρα. Στο 48' ο Κώστας Κρητικός έκανε το 1-3, ο Χαρλέπας το 1-4 στο 52' και ο Γρούβας το 2-4 στο 64' Στο 71' ο Ράμα αποβλήθηκε με τη Φίλια να συνεχίζει με 10 παίκτες και στο 74' ο Χαρλέπας πάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey