Άγρια κόντρα του Ολύμπου με τη Διαμάντω Ρουγκέλλη για τον απινιδωτή

05/03/2023 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2023 - 15:04

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Όλυμπο Αγιάσου και την πρόεδρο του χωριού Διαμάντω Ρουγκέλλη με αφορμή την μη παραχώρηση του απινιδωτή από την ίδια για τους αγώνες της ομάδας.

Ως γνωστόν για την διεξαγωγή των αγώνων πλέον είναι απαραίτητη η παρουσία απινιδωτή στο γήπεδο με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Όπως καταγγέλλει ο Όλυμπος σε ανακοίνωση του, η πρόεδρος της κοινότητας Αγιάσου Διαμάντω Ρουγκέλλη, αρνήθηκε την παραχώρηση του απινιδωτή σε δύο σερί εντός έδρας αγώνες (με Αναγέννηση Γέρας και Αλκιβιάδη), με αποτέλεσμα να δώσει τη λύση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λεσβου Τέλης Βερρής, ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες.

Από την πλευρά της η Διαμάντω Ρουγκέλλη, αναφέρει σε ανάρτηση της ότι δεν παραχώρησε τον απινιδωτή σε άτομο που ασκεί καθήκοντα τραυματιοφορέα, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν γίνεται συνένοχη στο "έγκλημα" και ότι κάποιοι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει να θάβουν με ευκολία ανθρώπινες, ψυχές καλώντας μάλιστα να παρέμβει εισαγγελέας. 

Ο Όλυμπος ωστόσο με νέα ανακοίνωση πριν λίγο δημοσιοποίησε όλα τα στοιχεία των ατόμων που εκτελούν νόμιμα χρέη γιατρού στους αγώνες της ομάδας, καθώς και τις πιστοποιήσεις τους μέσα στις οποίες υπάρχει η χρήση του απινιδωτή.

Η πρώτη ανακοίνωση του Όλυμπου:

Σήμερα η ομάδα μας, ο ΟΛΥΜΠΟΣ, αγωνιζόταν στο γήπεδο μας με τον ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ Κάτω Τρίτους.

- Εδώ και εναμίση περίπου μήνα με νόμο της ΓΓΑ, για να γίνει οποιοσδήποτε ποδοσφαιρικός αγώνας, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρουσία... ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ... στο γήπεδο με ΕΥΘΥΝΗ της ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ομάδας !!!!

-Αν ΔΕΝ υπάρχει ο εν λόγω απινιδωτής το παιχνίδι δεν γίνεται και τιμωρείται η ομάδα!!!!

- Σήμερα λοιπόν ήταν ο δεύτερος κατα σειρά αγώνας που η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγιάσου κ. Διαμάντω Ρουγγέλη, ΑΡΝΗΘΗΚΕ, την παραχώρηση του απινιδωτή που βρίσκεται στην κοινότητα, εντελώς ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ.!!!

- Στο σημείο αυτό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λεσβου κ. ΤΕΛΛΗ ΒΕΡΡΗ που για δεύτερη φορά μας βοήθησε βρίσκοντας μας απινιδωτή, ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας!

- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, τους λόγους που οδηγούν σε αυτή την εκδικητική συμπεριφορά της Προέδρου έναντι του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ! 

-ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ αλλά είμαστε.. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.. να την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ αν μη τι άλλο ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ τους φιλάθλους της ομάδα μας αλλά και τον αγώνα που κάνουμε να κρατήσουμε σε πολύ δύσκολους καιρούς τον ΟΛΥΜΠΟ εκεί που πραγματικά αξίζει!!!

Η απάντηση της Διαμάντως Ρουγκέλλη:

""Σας ενημερώνω λοιπόν ότι εγώ συνενοχή στο έγκλημα σας δεν γίνομαι.  Εχω παραχωρηση αρκετες φορες στην ομαδα του  Ολυμπου τον απινειδωτη σε εμπειρο  πιστοποιημενο  νοσηλετη ,ως υπενθυμηση αν σας διαφευγει ΚΥΡΙΟΙ.Αρνούμαι να παραχώρησω τον απινειδωτη σε άτομο που ασκεί καθήκοντα  τραυματιοφορεα .Είστε υποχρεωμένοι να έχετε γιατρο σε κάθε αγώνα και ευχαρίστως να τον παραχώρησωΕγώ νεκροθάφτης δεν γίνομαι.

Ο απινειδωτης είναι για όλο το χωριό και τους επισκέπτες δεν μπορεί να δεσμεύεται μόνο από τις ομάδες.Εγω το κόσμο σε τρενάκι τρόμου δεν θα τον βάλω. Ήρθα στην τοπική αυτοδιοίκηση με ψηλά το κεφάλι και έτσι θα φύγω. Ακομα στην Ελλαδα θρηνούμε  δεκαδες νεκρους.ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Αδιστακτοι.,.Να παρέμβει αμμεσα εισαγγελεας.Δεν έχω καμία εκδικητική συμπεριφορά καθώς εγώ ήμουν αυτή που απέστειλα έγγραφο στο ΝΠΔΔ  για να σας προμηθεύσει με απινειδωτη και ήδη έχει ολοκληρωθεί η αγορά του ,και εντός τον επόμενων ημερών θα γίνει η παράδοση του από τον πρόεδρο κ.Πιττο.

Κάπιοι με μεγάλη ευκολία έχουν μάθει να θάβουν ανθρώπινες ψυχές γι αυτό έχουν εξοικειωθεί με το σπορ αυτό. Λυπάμαι πολύ ,που όλοι η Ελλάδα πενθεί ,και εγώ είμαι αναγκασμένη να απολογούμαι για τα αυτονοητα.

Η δεύτερη ανακοίνωση του Όλυμπου:

-Δυστυχως ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να επανελθουμε για την αποκατασταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και μονο, με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

- Η κυρια Προεδρος χαρακτηρισε το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΟΥ με βαρυτατους χαρακτηρισμους ΔΗΜΟΣΙΑ. Χαρακτηρισμους οπως ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ και αλλα διαφορα. Και ζητησε μαλιστα την παρεμβαση του Εισαγγελεα. Προς το παρον αντιπαρερχομαστε, γιατι πιθανον εχει μεινει στο κλιμα του καρναβαλιου των προηγούμενων ημερων!

- Παμε τωρα στην ΑΛΗΘΕΙΑ γι αυτους που ΞΕΡΟΥΝ, που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αλλα και γι αυτους που ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ!

1) ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι ποδοσφαιρικοι αγωνες, ΟΛΩΝ των κατηγοριών και του ΤΟΠΙΚΟΥ γινονται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ανθρωπου που εκτελει ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!
Αλλοιως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

-Χρεη ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ εκτελει οποιος εχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που προβλεπονται απο τον ΚΑΠ. Μεταξυ αυτων και η πιστοποιηση χρησης του απινιδωτη.

2)Η ΕΠΣ Λεσβου, οπως σε ολη την Ελλαδα εχει καταρτισει ενα ΜΗΤΡΩΟ οπου εντασσονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ και καθε σωματειο χρησιμοποιει εναν η μια σε καθε αγωνα του.

- Ο Ολυμπος Αγιασου μεσα απο αυτο το μητρωο εχει τον ΣΠΥΡΟ ΠΑΤΣΕΛΗ και τωρα τελευυταια ενταχθηκε και η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΟΥΓΟΥΤΑ. Και οι δυο μενουν στην Αγιασο, προσφερουν τις υπηρεσιες τους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

3) Πραγματι στον κ ΠΑΤΣΕΛΗ η Προεδρος δινει τον απινειδωτη. ΟΧΙ ομως και στην κ ΓΟΥΓΟΥΤΑ!!!
- Και το ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι οταν και οι δυο ειναι πιστοποιημενοι, και οι δυο στο Μητρωο, για πιο λογο υπαρχει αυτη η συμπεριφορα και απαξια στο προσωπο της κ Γουγουτα?
-Και επειδη επικαλείται στις ανακοινωσεις της, οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ, να θυμισουμε στην κ Προεδρο οτι εχει τελειωσει την ΙΔΙΑ ακριβως ΣΧΟΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ με την κ Γουγουτα.

4)Στις φωτογραφιες που συνοδευουν την ανακοινωση μας, φαινεται απο το ΜΗΤΡΩΟ της ΕΠΣ Λεσβου οτι ειναι ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ και ο κ ΠΑΤΣΕΛΗΣ και η κ ΓΟΥΓΟΥΤΑ.. Επισης παραθετουμε την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΙΝΕΙΔΩΤΗ οπως και το ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ της κ ΓΟΥΓΟΥΤΑ....

Γιατι το ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ......

Εν κατακλειδι.
-Εμεις ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ουτε με ζωες, αλλα ουτε και με την ανθρωπινη αξιοπρέπεια!!
- Μας ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ η εξελιξη αυτη, αλλα και ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στις πλατες τις ομαδας!
Ύ.Γ....Το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ έχει περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey