Ντέρμπι γοήτρου στο Πλωμάρι

16/03/2023 - 11:14 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2023 - 11:22

Πέφτει η αυλαία του κανονικού πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Λέσβου με την 22η αγωνιστική να περιλαμβάνει το παραδοσιακό ντέρμπι στο Πλωμάρι ανάμεσα στον Αιγέα και τον πρωταθλητή Αετό.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 3 και μισή το μεσημέρι, θα διεξαχθεί ντέρμπι γοήτρου στο Πλωμάρι, αφού η υπόθεση του τίτλου έχει κριθεί. Βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει μόνο για τους γηπεδούχους που χρειάζονται έναν πόντο για να τερματίσουν στην δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αετός θέλει να παίξει για την ιστορία του και να κλείσει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στον Μόλυβο μεταξύ του Αρίωνα και του Ατρομήτου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να βελτιώσουν τη θέση τους ενόψει των play outs.

Επίσης, ο Ανδρονικάς θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα και η Αναγέννηση θα παίξει στη Γέρα με τον Αλκιβιάδη. Τον πρώτο λόγο στην έδρα του έχει ο Όλυμπος με αντίπαλο τη Φίλια και τέλος σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, στη Σκάλα Καλλονής η ήδη υποβιβασμένη Προοδευτική θα υποδεχτεί τον Οδυσσέα Ελύτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey