Έφυγε η Δέσποινα Γαβριήλ

17/03/2023 - 11:23 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2023 - 11:39

Η Δέσποινα Γαβριήλ, η γυναίκα που είχε εντυπωσιάσει με τη δύναμη και ταυτόχρονα με την αξιοπρέπεια με την οποία έδωσε τη μάχη της με τον καρκίνο, έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Οι φίλες της στην Καλλονή και όχι μόνο με τις οποίες είχαν δημιουργήσει τη «ΡΟΖ Δύναμη: Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών» του οποίου και υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι το τέλος της ζωής της, δημοσιοποίησαν σήμερα το χαμό της μιλώντας για την εμπνευσμένη της δουλειά στην προσπάθεια της στήριξης των γυναικών και όλων όσοι προσβάλλονται από τον καρκίνο.

Τελευταία της δημόσια παρουσία στις 4 του περασμένου Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής στην ενημερωτική ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου. Όταν και καθηλωμένη στο αναπηρικό της καροτσάκι και υποβοηθούμενη αναπνευστικά εντυπωσίασε όλους με τη δύναμη της, την έμπνευση και τη θέληση για ζωή που μετέδωσε.

Την Δέσποινα Γαβριήλ αποχαιρετά όμως και ο κόσμος του αθλητισμού καθώς υπήρξε παράγοντας και ταμίας του σωματείου "Προοδευτική Σκάλα Καλλονής", με το σωματείο να την δημοσιεύει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

"Ήσουν για εμάς μάνα, αδερφή, φίλη !Θλίψη και πόνο μας προκαλεί ο χαμός σου. Ξεχώριζες για την ανιδιοτελή προσφορά σου , την αγάπη προς τον συνάνθρωπο σου και ειδικά τον αθλητισμό. Πάντα αγωνίστρια.

Αγωνίστηκες και αυτή τη φορά με αξιοπρέπεια, με όλη σου τη δύναμη όπως αγωνιζόσουν πάντα στη ζωή σου. Την δυσκολότερη μάχη που έδωσες, τη μάχη της ζωή σου, δεν κατάφερες να την κερδίσεις. Η γειτονιά των αγγέλων σε περιμένει. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας.Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δέσποινα!!!Σε ευχαριστούμε για όλα!!!"

Ας σημειωθεί ότι για την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαρτίου είχε διοργανωθεί συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής με το καλοκαιρινό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο και στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, προκειμένου να υποστηριχθεί οικονομικά η Δέσποινα Γαβριήλ. H κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 12.00 η ώρα στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey