Μηνίσκο ο Σκαρακάκης! [update]

07/04/2011 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2011 - 22:30

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Στρατή Σκαρακάκη και κατ' επέκταση του Ολύμπου Αγιάσου, αφού ο μέσος των πρωτοπόρων στην Α' Κατηγορία υπέστη ρήξη μηνίσκου στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Προοδευτική Σκάλας Καλλονής και αναγκαστικά, θα μπει στο χειρουργείο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η αγωνιστική περίοδος τέλειωσε πρόωρα για τον ταλαντούχο μέσο από την Πέτρα, που αποτελούσε έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας της Αγιάσου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος χάνει έτσι μια αξιόπιστη λύση από το βασικό του κορμό παικτών και θα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν, με αυτή τη σημαντική απώλεια.

Ο Σκαρακάκης είχε μπει ως αλλαγή στο ματς της Σκάλας, όμως ελάχιστα λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, από το οποίο επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του.

UPDATE: Έπειτα από επικοινωνία τους, με το sportlesvos.gr, οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Στρατή Σκαρακάκη, όπως επίσης και οι συμπαίκτες του στον Όλυμπο Αγιάσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey