
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Φίλια και Ανδρονικάς εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α ΕΠΣ Λέσβου και πλέον αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα σε Αλκιβιάδη, Ατρόμητο Ανεμώτιας και Αρίων Μήθυμνας, με τις δύο επόμενες αγωνιστικές να κρίνουν τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την Προοδευτική στην Β ΕΠΣ Λέσβου.
Την Κυριακή 9/4 στις 5 το απόγευμα στο Κάτω Τρίτος στην προτελευταία αγωνιστική των play outs, ο Αλκιβιάδης και ο Αρίων θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση, αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.
Στο γήπεδο Ανεμώτιας την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος που καίγεται επίσης για τους βαθμούς, θα φιλοξενήσει την ομάδα της Φίλιας, ενώ ρεπό έχει ο Ανδρονικάς Παρακοίλων.