Αντικατάσταση διαιτητών ζητά ο Διαγόρας

07/04/2011 - 19:38 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2011 - 19:52

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, αμέσως μετά τη δημοσίευση των διαιτητικών τριάδων που θα σφυρίξουν τα ματς της 27ης αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία. Οι διοικούντες φαίνεται πως δεν είδαν με... καλό μάτι τους διαιτητές που ορίστηκαν για το κρίσιμο ματς της ομάδας του Μάτα στο Πλωμάρι, απέναντι στον Αιγέα.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος φώτης Αλεξανδρής και ο Γενικός Αρχηγός Τόμι Χατζηκυριαζής και τα μέλη του ΔΣ, έχοντας αποδέκτες την Επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΣ Λέσβου, αναφέρεται:

"Η διοίκηση του Διαγόρα, αφού ενημερώθηκε για το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε στο ματς της ομάδας στο Πλωμάρι, απέναντι στον Αιγέα, συγκάλεσε εκτάκτως διοικητικό συμβούλιο και αποφάσισε να σας ενημερώσει, ότι απαιτεί την αντικατάσταση του.

Σε διαφορετική περίπτωση, ζητά την παρουσία στο γήπεδο Πλωμαρίου του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Στεργίου, καθώς επίσης και του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου κ. Ψαρόπουλου.

Αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτή τη διαμαρτυρία, διότι ο κ. Μποντάκης ως διαιτητής του αγώνα ΑΕΜ-Διαγόρας που έληξε 2-2, καθόρισε με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα, ενώ ο επόπτης Κολαμπάς στο ίδιο παιχνίδι, καθώς επίσης και στον αγώνα Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Διαγόρας (4-4), συνέβαλε με τις υποδείξεις του στη διαμόρφωση του τελικού σκορ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey