Υπέρ - πρωταθλητής ο Ηρακλής Ατσικής!

30/05/2011 - 09:00 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2011 - 11:26

Με μια εμφάνιση εκπληκτική και ένα εκκωφαντικό σκορ, ο Ηρακλής Ατσικής κατέκτησε τον τίτλο της ΕΠΣ Λέσβου έπειτα από 20 χρόνια και θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Οι Λημνιοί επικράτησαν με σκορ 6-1 στον επαναληπτικό τελικό του Ολύμπου Αγιάσου, ο οποίος παραδόθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Παρά το γεγονός ότι στο στρατόπεδο της ομάδας του Θοδωρή Παπαλόπουλου υπήρχε αισιοδοξία για τη ρεβάνς, ακόμα και μετά το εις βάρος της 1-2 του πρώτου αγώνα, κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη στον επαναληπτικό, με τον Όλυμπο να πέφτει αμαχητί και τον Ηρακλή Ατσικής να "ζωγραφίζει" στο γήπεδό του.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια, αφού ο Φώτης Κρίκης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης. Ο Λίμα αιφνιδίασε για δεύτερη φορά τον Όλυμπο, μέσα σε λίγα λεπτά, πετυχαίοντας στο 8' το 2-0. Η πανωλεθρία της ομάδας της Αγιάσου συνεχίστηκε λίγο αργότερα, με τον Φώτη Κρίκη να κάνει το 3-0 στο 19' μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Ηρακλής ήταν ασταμάτητος, την ίδια ώρα που ο Όλυμπος δεν μπορούσε να χωνέψει το πώς στράβωσε έτσι ο αγώνας και κατ' επέκταση μια ολόκληρη χρονιά. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Στρατής Κρίκης, στο 38' (4-0), ενώ δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Φώτης Κρίκης πέτυχε χατ τρικ (43'), διαμορφώνοντας το εξωπραγματικό 5-0 στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, τα πάντα φυσικά είχα κριθεί και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το γόητρο. Ο Όλυμπος Αγιάσου κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Τσαμπλάκο (62'), μειώνοντας προσωρινά σε 5-1, όμως η ομάδα της Ατσικής δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Κουκουλήθρας στο 83ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Λημνιοί ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γαρουφάλου στο 76ο λεπτό, με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Βουρανή βρήκε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, παράγοντες και φιλάθλους να στήνουν τρελό γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ άνοιξαν μέχρι και σαμπάνιες, καθώς ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν ο πρώτος για την ομάδα της Λήμνου μετά από 20 χρόνια. Τελευταία φορά που ο Ηρακλής Ατσικής αγωνίστηκε στη Δ' Εθνική ήταν την περίοδο 1991-92, ενώ γενικότερα, η τελευταία φορά που συμμετείχε στο Περιφερειακό ομάδα από τη Λήμνο ήταν το 2004-05 με τον Κάσπακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey