Ναυάγησε του Σπετσιώτη στον Όλυμπο

11/07/2011 - 15:18

Η απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, ήταν η αιτία να μην προχωρήσει η μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιώργου Σπετσιώτη στον Όλυμπο Αγιάσου. Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος μπορεί να είχε στη λίστα των μεταγραφών, τον αξιόλογο γκολκίπερ και να επιθυμούσε διακαώς την ένταξη του στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει, όμως τα χρήματα που απαίτησε ο Σπετσιώτης, δεν ικανοποίησαν τη διοίκηση και έτσι το φλερτ που υπήρχε εδώ και λίγο καιρό, σταμάτησε να υπάρχει.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Κοκκαλέλλης θα παραμείνει και αυτή τη χρονιά στην ομάδα ως ο βασικός τερματοφύλακας, ενώ θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και άλλος ένας ώστε να κλείσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων.

Άλλωστε την περσινή χρονιά, ο Όλυμπος έβγαλε ολόκληρο δεύτερο γύρο μόνο με τον Κοκκαλέλλη, αφού ο Βουνάτσος δεν συνέχισε, εγκαταλείποντας τον σύλλογο. Από εκεί και έπειτα, η ομάδα της Αγιάσου μετρά μέχρι στιγμής δύο καλές μεταγραφές, αυτές των Γιώργου Μαλακού και Βαγγέλη Σεραφίγγου και πάει για μια τρίτη, που βρίσκεται στα σκαριά με παίκτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα απαντήσει σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Πρόταση έγινε και στον Ηλία Πάστο, αλλά το θέμα δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης έχει βλέψεις για άλλη ομάδα. Όσον αφορά την παραμονή των Παναγιώτη Αφαλωνιάτη και Στέλιου Χωματά, οι περιπτώσεις και των δύο είναι δύσκολες, με τον πρώτο να κοιτάζει την επιστροφή του στην Αναγέννηση Γέρας και το δεύτερο για επαγγελματικούς λόγους, να μην μπορεί να συνεχίσει. Ο πρόεδρος Σταύρος Μαριγλής θα περιμένει τις τελικές αποφάσεις και των δύο για λίγες μέρες ακόμη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey