Ο Αφαλωνιάτης στον πάγκο της Γέρας

13/07/2011 - 21:38

Εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα της Αναγέννησης Γέρας όσο αφορά την θέση του προπονητή. Ο Δημήτρης Γαβαλάς με τον οποίο η ομάδα είχε καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αποχώρησε με την λήξη της χρονιάς πηγαίνοντας στην ομάδα των Νέων της ΑΕΛΚ. Αμέσως η νέα διοίκηση που προέκυψε απο τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν στον σύλλογο έκαναν διερευνητική επαφή με ένα δικό τους παιδί τον Παναγιώτη Αφαλωνιάτη που αγωνίστηκε στον Όλυμπο Αγιάσου και στέφθηκε μάλιστα και πρωταθλητής Λέσβου.

Ο Αφαλωνιάτης είδε με καλό μάτι την επιστροφή του και πάλι στη Γέρα και σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Όλυμπου για ανανέωση της συνεργασίας και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Γέρας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια ο Αφαλωνιάτης είχε επωμιστεί ξανά τον ρόλο αυτό αλλά μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχε η Γέρα η διοίκηση ανέθεσε την ομάδα στον Φώτη Κοκκινέλλη που την προώθησε στην κατάκτηση του τίτλου. Τώρα όμως ο Αφαλωνιάτης επιστρέφει ακόμη δυνατός και ώριμος να πετύχει μαζί με την ομάδα τους στόχους που θα μπουν.

Ακόμη στην ομάδα θα παραμείνει και ο αρχηγός Χρήστος Τάκας ο οποίος αν και είχε πρόταση από τον Όλυμπο εντούτοις απάντησε αρνητικά.

Στην ομάδα επέστρεψε ο γκολκίπερ Ζαμτράκης ενώ πονοκέφαλο προκαλούν στην διοίκηση οι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες Παναγιώτης Χατζηκλειδαράς (γκολκίπερ), Στρατής Χατζηκλειδαράς (επιθετικός) ,Νίκος Φωκιανός αμυντικός για τους οποίους ενδιαφέρεται η ΑΕΛΚ για την ομάδα των Νέων και τέλος ο Γιώργος Καπταγιάννης ο οποίος αγωνίστηκε στον Αιολικό φαίνεται ότι διεκδικείται απο τον ίδιο αλλά στο παιχνίδι ίσως μπεί και η ΑΕΛΚ. Αν φύγουν όλοι αυτοί τότε το πρόβλημα με την συμμετοχή των μικρών (απο φέτος θα παίζουν τρεις) θα είναι έντονο και η Γέρα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey