Ο Διαγόρας ευχαριστεί το Μάτα για την προσφορά του

14/07/2011 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2011 - 12:39

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια αρμονικής συνεργασίας, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως οι δύο πλευρές άλλαξαν δρόμους κάτω από άσχημες συνθήκες.

Συνήθως τα "διαζύγια" προέρχονται έπειτα από έντονες διαφωνίες ειδικά στις κατηγορίες του τοπικού μας πρωταθλήματος, αλλά στην περίπτωση της αποχώρησης του Νίκου Μάτα από το Διαγόρα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Κι αυτό αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ευχαριστώντας τον μέχρι πρότινος παίκτη-προπονητή της για την προσφορά του στο σύλλογο.

"Αποχαιρετούμε έναν φίλο πάνω απ΄ όλα από την ομάδα και έναν άνθρωπο που δούλεψε με τεράστια όρεξη και υπηρέτησε όσο λίγοι την ομάδα μας. Ο Διαγόρας ευχαριστεί το Νίκο Μάτα για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της πορείας του".

Με θερμά λόγια για τον πρώην πια προπονητή της ομάδας του, μίλησε και ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής που ήταν και ο άνθρωπος που έφερε στην Αγία Παρασκευή το Μάτα πριν από τέσσερα χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey