Ο Θ. Γιακαλής στο Βύρωνα!

14/07/2011 - 15:27

Ο Θοδωρής Γιακαλής θα είναι ο αντικαταστάτης του αποχωρήσαντα από τον πάγκο του Βύρωνα Μόριας Γιώργου Κομνηνού. Στην λύση αυτή προέβη η νέα διοίκηση της ομάδας αφού στο πρόσωπο του τέως τεχνικού του Αστέρα Νίκης βλέπει ότι η ομάδα μπορεί να βάλει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερους στόχους.

Άλλωστε ο Γιακαλής είναι ένας φιλόδοξος προπονητής και το απέδειξε με την πολύ καλή πορεία που είχε ο Αστέρας Νίκης την χρονιά που πέρασε, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Κάτι ανάλογο ίσως και καλύτερο οραματίζονται στον σύλλογο της Μόριας.

Ο Θοδωρής Γιακαλής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Βύρωνα την περίοδο 1987-1988 μόλις σε ηλικία 14 ετών και μάλιστα είχε για προπονητή τον πατέρα του Νότη Γιακαλή ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα την περίοδο 1985 και παρέμεινε σε αυτή πέντε ολόκληρα χρόνια. Από τις χαρούμενες και πιο συγκλονιστικές του χρονιές ήταν ο τελικός του κυπέλλου Λέσβου όπου ο Βύρων μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση είχε κερδίσει μέσα στο γήπεδο της Μυτιλήνης τον Αιολικό κάνοντας τότε την μεγάλη έκπληξη.

Ο Γιακαλής είχε αγωνιστεί σε αυτό το αλησμόνητο παιχνίδι που έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη των φίλων της ομάδας. Η παρουσία του Θ. Γιακαλή σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας ομάδας ενώ ο ίδιος θέλει να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του.

Θέλει πίσω τους αστέρες του!
Ο ίδιος μαζί με την επιτροπή μεταγραφών θα έχει την ευθύνη των μεταγραφών που θα γίνουν. Διακαής πόθος των ανθρώπων του Βύρωνα είναι η επιστροφή των δικών του παιδιών αυτών που πραγματοποίησαν τα πρώτα τους βήματα από την ομάδα αυτή. Ο Στέλιος Χωματάς, ο Αργύρης Μελαχροινός, ο Παναγιώτης Μαιστρέλλης και ο Μανόλης Γκάγκας φέρονται να έχουν δεχθεί πρόταση για επιστροφή στην Μόρια και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες αν φυσικά συμφωνήσουν να επιστρέψουν. Ακόμη στον Βύρων θα επανέρθει ο Παναγιώτης Μελαχροινός ο οποίος απείχε τον τελευταίο χρόνο και πείστηκε να επιστρέψει και πάλι.

Ο Μαρινάτος Πρόεδρος!
Στο διοικητικό κομμάτι και εδώ υπήρξαν αλλαγές μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν με τους ανθρώπους της ομάδας να μιλάνε για πρόεδρο έκπληξη ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Στο νέο 10μελές Δ.Σ συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ Σωτήρης Μαρινάτος ο οποίος δείχνοντας τα συναισθηματά του ως δημοτικός άρχοντας θέλησε με την παρουσία του να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του χωριού του και σίγουρα τέτοιοι άνθρωποι τους χρειάζεται το λεσβιακό ποδόσφαιρο και οι ομάδες. Ο Σωτήρης Μαρινάτος θα καταλάβει την θέση του αντιπροέδρου ενώ στα ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν βρίσκονται και άλλοι αξιόλογοι παράγοντες που θα στηρίξουν τον Βύρωνα να υλοποιήσει τους στόχους του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey