
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportlesvos.gr, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, φτάνοντας σε οριστική συμφωνία με τον Γιώργο Αγριμάκη.
Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας δείξει από νωρίς τις προθέσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με «αρχιτέκτονα» τον Γιώργο Μανούσο, ο Διαγόρας θα προσπαθήσει να «χτίσει» μία ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μέσα σε λίγες ώρες, η τοπική ομάδα ανακοίνωσε διπλό μεταγραφικό... μπαμ, καθώς συμφώνησε με τους Αντώνη Καλαφάτη και Γιώργο Αγριμάκη, οι οποίοι φέτος αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Αετού Λουτρών.
Όμως η ενίσχυση δεν σταματάει εκεί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL», ο Διαγοράς είναι έτοιμος να ανακοινώσει ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή, καθώς τα έχει βρει όλα με τον Γιώργο Αγριμάκη.
Ο περσινός Κυπελλούχος της ΕΠΣ Λέσβου - με τη φανέλα του Αετού Λουτρών - θα ακολουθήσει τη διαδρομή των δύο συμπαικτών του και θα δουλέψει ξανά για τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος διατελούσε χρέη προπονητή/ποδοσφαιριστή τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Η συμφωνία είναι οριστική και αμετάκλητη, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις να επισημοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο 29χρονος αμυντικός οπισθοφύλακας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Αγίου Στέφανου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 της ΑΕΛ Καλλονής. Πέρασε δανεικός από τον Κανάρη ενώ τον Σεπτέμβριο του 2017 πήρε μεταγραφή στη Λαγκαδά. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε σε Φοίνικα Πολίχνης και Κιλκισιακό, για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2019 στη Λέσβο και να φορέσει τη φανέλα του Αιολικού. Την τελευταία τρετία (2022-25) αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αετού Λουτρών.