Το "μπαμ" με Σκαρακάκη ο Διαγόρας!

17/08/2011 - 14:00 Τελευταία τροποποίηση στις 17/08/2011 - 15:05

Σε μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γιώργου Σκαρακάκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν εκτός Λέσβου.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του στον Αχιλλέα Πέτρας, έχει φορέσει τη φανέλα του Αιολικού και της ΑΕΛΚ στο νησί, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Σκαρακάκης έχει εμπειρία από Γ' Εθνική, αφού αγωνίστηκε στο Μαρκό, στο Βύζαντα Μεγάρων και στο Πολύκαστρο, ενώ έχει περάσει και από αρκετές ομάδες της Δ' Εθνικής.

Αναμφίβολα, η επιστροφή του στο νησί και η μεταγραφή του στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Διαγόρας, με τον Γιώργο Σπάρταλη στο τιμόνι του, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Σκαρακάκη από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΛΚ, ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στις 17:30.

Μάλιστα, τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας Φώτης Αλεξανδρής, όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής Τόμι Χατζηκυριαζής αφήνουν να εννοηθεί πως στο γήπεδο σήμερα αναμένονται εκπλήξεις σε ότι αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey