Παρελθόν ο Γιακαλής!

ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ
Το ποτήρι ξεχείλισε στη Θύελλα Πηγής και το διοικητικό χάος ανάγκασε το Θόδωρο Γιακαλή να αποχωρήσει από την ομάδα, έπειτα από θητεία δύο ετών πρώτα ως παίκτης και ύστερα ως προπονητής.


Οι πληροφορίες λένε, ότι εξετάζει πρόταση που του έκανε ομάδα της Α’ Κατηγορίας, η οποία στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο Θόδωρος Γιακαλής σε επικοινωνία που είχε το «Ε» μαζί του, ευχαρίστησε τη διοίκηση και κυρίως τον Πρόεδρο Θεόδωρο Καραγιάννη, τους παίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους της Θύελλας, που τον βοήθησαν στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Πηγής. Ευχήθηκε μάλιστα σύντομα, η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να μπορέσει να αγωνισθεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Δε θέλησε πάντως, επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις φήμες που τον φέρνουν μια ανάσα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκέστηκε απλώς, να αναφέρει πως σύντομα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.

Ναυάγιο στη συγχώνευση με τον Εθνικό Θερμής

Τι κι αν εδώ και καιρό, στην ευρύτερη περιοχή της Θερμής συζητιόταν έντονα η φημολογία ότι Θύελλα και Εθνικός θα έρχονταν… «εις σάρκαν μίαν» από το νέο πρωτάθλημα. Η συγχώνευση των δύο ομάδων φάνταζε ως ιδανικό σενάριο, στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ομάδας που θα διεκδικούσε με αξιώσεις μια καλύτερη μοίρα στα τοπικά πρωταθλήματα. Τελικώς, όλα αυτά έμειναν στα λόγια και το εγχείρημα, δεν προχώρησε ποτέ. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να βαδίζουν το μοναχικό τους δρόμο, με τη Θύελλα ωστόσο, να αντιμετωπίζει οξύ διοικητικό πρόβλημα, το οποίο οι διοικούντες καλούνται να λύσουν άμεσα, παρά τις δύο αποτυχημένες Γενικές Συνελεύσεις.

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.