Καυτές επιθέσεις, "τρύπιες" άμυνες

05/11/2010 - 13:29 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2010 - 16:59

Σκορ αγώνα... πόλο θύμισε η τελική έκβαση της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Αιολικό και Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, που έληξε με 6-4 υπέρ της ομάδας του Φώτη Κοκκινέλλη. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 2-2, όμως στην επανάληψη έγινε καταιγισμός φάσεων εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ακόμα έξι γκολ.

Αιολικός και Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας αγωνίσθηκαν με τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος", αφού τόσο ο Φώτης Κοκκινέλλης όσο και ο Στρατής Μυρογιάννης αντιμετώπισαν το ματς ως μια πολύ δυνατή προπόνηση, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το πολυήμερο "ρεπό" λόγω των εκλογών.

Ο Αιολικός προηγήθηκε δύο φορές στο Α' ημίχρονο με γκολ του Πέτρου Νταλαμπέκη, όμως ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας έφτασε στην ισοφάριση. Στην επανάληψη, από πλευράς Αιολικού έγιναν τρεις αλλαγές με τον Φώτη Κοκκινέλλη να αντικαθιστά το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο, προσπαθώντας να "καθαρογράψει" τις ασχήμιες της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του, ενώ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε και ο Δουνιάς, με τους Μουτζούρη, Π.Βουργουτζή και Σοφιάνη να παίρνουν θέση στο γήπεδο. Ο Αιολικός διεύρυνε το σκορ στο 5-2 με γκολ των Νταλαμπέκη και Διονυσάτου (δύο εύστοχα πέναλτι), ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας μείωσε σε 5-4, αποδεικνύοντας και κόντρα σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης δυναμικότητας, πως διαθέτει μία ανταγωνιστική ομάδα, με ρόστερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και το τελικό 6-4 σημείωσε ο Μιχαλάκης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αλυσανδράτος, Τσιταντίνος, Καφαλούκος, Καπταγιάννης (46’ Μουτζούρης), Δάρρας (55’ Π. Βουργουτζής), Καδής, Δουνιάς (55’ Σοφιάνης), Τσετιροκλής, Διονυσάτος, Μιχαλάκης, Νταλαμπέκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σπετσιώτης, Λίγγος, Σγουρέλλης, Ρ.Κουνιαρέλλης, Μουφλουζέλλης, Κ. Κουνιαρέλλης, Κοντονίκας, Νησιώτης, Χριστοδούλου, Μαλακός, Θ. Παπαδόπουλος

Έπαιξαν ακόμη: Κοντακόπουλος, Μπαταντάρας, Παττές, Κούτσας, Ευαγγέλλου Γιάννης

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, μετά τη λήξη του ματς, έδειξε προβληματισμένος για την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του: "Μια μόνο ημέρα μετά την ανάλυση και τις παρατηρήσεις που έκανα στους ποδοσφαιριστές μου στα αποδυτήρια, σχετικά με τον μέχρι σήμερα απολογισμό μας στο πρωτάθλημα, δείξαμε κακό αγωνιστικό πρόσωπο ανασταλτικά και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Έχουμε δεχθεί πολλά, εύκολα και φτηνά γκολ φέτος. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά αυτό το 20ήμερο, ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Είμαι προβληματισμένος για την άμυνα, εκεί ρίχνουμε το βάρος."

Ο Αιολικός έχει απολογισμό γκολ 7-7 στο πρωτάθλημα σε επτά ματς, έχοντας διατηρήσει το μηδέν μόνο στο ματς με το Αιγάλεω. Ωστόσο, έχει σκοράρει στα πέντε από επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Στρατής Μυρογιάννης από την πλευρά του, έδειξε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του σε ένα παιχνίδι με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. "'Ενα φιλικό κόντρα στον Αιολικό, μπορεί να προσφέρει μόνο θετικά στοιχεία. Θέλαμε κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο να δούμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και είμαστε ευχαριστημένοι που αποδειχθήκαμε ανταγωνιστικοί. Αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε καλά και πιστεύω πως μας έκανε καλό το παιχνίδι. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλο το ρόστερ και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδών.".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey