Χτυπά αποτέλεσμα στο Βύρωνα!

02/12/2010 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2010 - 13:32

Με μοναδικό απόντα τον Μάκη Μουτζούρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηνίσκο, συνεχίζεται η προετοιμασία του Αιολικού για το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης προετοιμάζει την ομάδα του για το θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να ανασάνει βαθμολογικά, παρά το γεγονός πως άπαντες στο στρατόπεδο του Αιολικού παραδέχονται πως η θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική, αφού η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνει διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι οι παίκτες προσπαθούν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για τη νίκη.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Άκη Μιχαλάκη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δήλωσε στο "SportLesvos.GR": "Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Αθηναϊκό. Βρισκόμαστε σε συνεχή ανοδική πορεία, οι παίκτες έχουν πεισμώσει και σύντομα η ομάδα θα βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν προβληματίζομαι. Ο Αθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, όμως αισθάνομαι πως μπορούμε να επιστρέψουμε με κάτι καλό στις αποσκευές μας..."

Ο αγώνας με τον Αθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα με ώρα έναρξης τις 15:00. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Καρυοφύλλης, με βοηθούς τους Κτζαμανίδη και Τάτσινα, άπαντες του Συνδέσμου Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey