Μονόδρομος η νίκη!

09/12/2010 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2010 - 20:11

Ο επερχόμενος αγώνας κόντρα στον Ηλυσιακό δε χωρά νέο στραβοπάτημα για την ομάδα του Αιολικού, που θέλει αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς για να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Το γεγονός, πως έπειτα από συνολικά δέκα αγωνιστικές και τέσσερα ματς μέσα στη Μυτιλήνη, η ομάδα δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, αφ' ενός προβληματίζει, αφ' ετέρου πεισμώνει παίκτες και προπονητή, που θέλουν κόντρα στον Ηλυσιακό να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί.

Η προετοιμασία του Αιολικού για το κυριακάτικο ματς συνεχίζεται με μοναδικούς απόντες τον Μάκη Μουτζούρη, ο οποίος απουσιάζει λόγω προβλήματος στο μηνίσκο και τις επόμενες αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αλλά και τον Πραξιτέλη Βούρο που βρίσκεται με την Εθνική παίδων στο Ισραήλ για το τετραεθνές φιλικό τουρνουά με αντιπάλους τη Σερβία, την Ουγγαρία και τους οικοδεσπότες Ισραηλινούς.

Ο προπονητής του Αιολικού Φώτης Κοκκινέλλης, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης κόντρα στον "Ήλυ", δήλωσε στο "SportLesvos.GR": "Καταλαβαίνουμε ότι ο αγώνας κόντρα στον Ηλυσιακό θα είναι εκτός από κρίσιμος και πολύ δύσκολος, όμως για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος. Αυτό το έχουν αναλογιστεί όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι με την αγωνιστική συμπεριφορά που δείχνουμε σε αυτές τις 10 πρώτες αγωνιστικές και διορθώνοντας κάποια λάθη, θα βρεθούμε σύντομα ψηλότερα στη βαθμολογία, εκεί που αξίζει σε αυτή την ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Μας λείπουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Απέναντι στον Ηλυσιακό θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να πάρουμε το τρίποντο της νίκης, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους μας, που πιστεύω ότι σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι στον "Ταρλά" θα είναι δίπλα μας και θα μας συμπαρασταθούν."  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey