Βαρύς ο πέλεκυς της ΕΠΟ!

14/12/2010 - 20:02 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2010 - 21:57

Όλα τα είχε ο Αιολικός, οι χρηματικές ποινές από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του έλειπαν. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναγράφει το έγγραφο που απέστειλε η διοργανώτρια αρχή στα γραφεία της ομάδας της Μυτιλήνης, αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν εντός των αποδυτηρίων στη Γλυφάδα, στο ματς κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΚ, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και χρηματική ποινή ύψους 2.500€ στο Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 750€ στο σωματείο της Μυτιλήνης.

Να θυμίσουμε, ότι η ομάδα του Αιολικού είχε πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας, μετά την ήττα με σκορ 2-1 και μάλιστα ο διαιτητής Τσιαμούρης και οι βοηθοί του, Βλαντής και Κουρομιχελάκης δέχθηκαν τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας της Μυτιλήνης με τη λήξη του αγώνα. Και όπως φάνηκε, ο Τσιαμούρης έγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ειπώθηκαν, βάζοντας φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις και την απαιτούμενη "σάλτσα", με την ΕΠΟ να εξαντλεί όλη της την αυστηρότητα πάνω στον Σταύρο Βουργουτζή και γενικά τον Αιολικό.

Είναι απορίας άξιο πάντως το γεγονός, της ευκολίας με την οποία η ΕΠΟ μοιράζει χρηματικές ποινές ύψους 1 εκατομμυρίου παλιών δραχμών σε ερασιτεχνικά σωματεία, για πταίσματα τύπου Βουργουτζή (οι αξιόπιστες πληροφορίες του "sportlesvos.gr" κάνουν λόγο για ατάκα προς τους διαιτητές "μα καλά, δεν ντρέπεστε λίγο;" την ώρα που οι παράγοντες πασχίζουν να τα φέρουν βόλτα με τα τεράστια έξοδα, έχοντας οι περισσότεροι μια θηλιά περασμένη στο λαιμό τους.

Και για να μην παρεξηγούμαστε. Κατανοητή η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κάθε παράγοντα που βγαίνει εκτός εαυτού και λέει μια κουβέντα παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε αγωνιστική, η ΕΠΟ -εκτός πραγματικότητας- να τζιράρει χιλιάδες ευρώ από τα πρόστιμα που πέφτουν βροχή στην ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας κι όλοι μας να το αντιμετωπίζουμε σα να μη συμβαίνει τίποτα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey