Ενίσχυση... εντός των τειχών!

26/12/2010 - 13:41

Με τις οικογένειές τους περνούν τις γιορτινές μέρες οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού, απαλλαγμένοι από το καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων και εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έχει δώσει ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκκινέλλης. Έπειτα και από τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας για το Κύπελλο Λέσβου, ο Αιολικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2010, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στην πρώτη σημαντική αναμέτρηση για το Περιφερειακό, με τον καινούριο χρόνο, κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο στις 9 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Δεδομένης της οικονομικής στενότητας, που δεν επιτρέπει διθυραμβικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ο Αιολικός θα προσπαθήσει να βαδίσει σε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις, που θα μπορούν να μπουν άμεσα στα "βαθιά", χτυπώντας την πόρτα της βασικής ενδεκάδας. Ο Φώτης Κοκκινέλλης γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια απόκτησης ποδοσφαιριστών εκτός νησιού κι έτσι έχει στραφεί στην τοπική αγορά, για παίκτες που έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Μπαράκης του Αστέρα Νίκης, το όνομα του οποίου έπαιξε και το καλοκαίρι στα ρεπορτάζ της ομάδας, ωστόσο το γεγονός πως ο ταλαντούχος αμυντικός σπουδάζει στην Αθήνα, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του στην Πρωτεύουσα, είχε ατονήσει το ενδιαφέρον της ομάδας της Μυτιλήνης. Ο Φώτης Κοκκινέλλης είχε μια πρώτη συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή πριν τα Χριστούγεννα, με τις πληροφορίες του sportlesvos.gr να κάνουν λόγο για την ενσωμάτωσή του Μπαράκη από την Τρίτη στις προπονήσεις της ομάδας και την προ των πυλών μετακόμισή του, μόνιμα μέχρι τέλος Μαΐου στη Μυτιλήνη, ώστε να αφοσιωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Αιολικό.

Με την πιθανή απόκτηση του Νίκου Μπαράκη, ο Φώτης Κοκκινέλλης καλύπτει τα μετόπισθεν και στρέφεται πλέον στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, με τα δεδομένα στην απόκτηση του επιθετικού, που θα πλαισιώσει τον Πέτρο Νταλαμπέκη, να είναι περισσότερα περίπλοκα... 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey