Στην κερκίδα λόγω... facebook!

07/01/2011 - 13:40 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2011 - 14:51

Το νέο έτος δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Αιολικό, αφού όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, τέσσερις ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα λόγω... facebook, με αποτέλεσμανα τιμωρηθούν με αποκλεισμό από την αποστολή του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο.

Όπως άφησαν να διαρρεύσει οι διοικούντες, ο Αλέξης Καδής, ο Μάκης Μουτζούρης, ο Δημήτρης Ντζιμάνης και ο Τάσος Σπύρου ανάρτησαν σχόλια στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορούσαν γεγονότα και καταστάσεις γύρω από την ομάδα, τα οποία βρίσκονταν σε κοινή θέα, με αποτέλεσμα αρκετοί να σχηματίσουν αλεγινή εντύπωση για τα όσα διάβαζαν επί ώρα στα προφίλ των ποδοσφαιριστών. Για το γεγονός ενημερώθηκε ο προπονητής Φώτης Κοκκινέλλης, ο οποίος παρέπεμπψε το θέμα μέσω του Γενικού Αρχηγού Σταύρου Βουργουτζή, στη διοίκηση, ζητώντας παράλληλα την παραδειγματική τους τιμωρία. 

Πριν από λίγη ώρα, ο Σταύρος Γριπιώτης τοποθετήθηκε επίσημα, δηλώνοντας λακωνικά στο sportlesvos.gr, πως "οι ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι για πειθαρχικό παράπτωμα και έχουν αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο. Τη Δευτέρα, μετά το ματς, θα αποφασίσουμε για τα περαιτέρω…", ενώ ο Πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Φλωρίδης σε επικοινωνία μας τόνισε πως "οι τέσσερις αυτοί ποδοσφαιριστές έκαναν ένα λάθος, για το οποίο τιμωρούνται, παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Άγιο Ιερόθεο, αφού σημασία έχει ο σεβασμός και η διατήρηση της πειθαρχίας εντός των αποδυτηρίων της ομάδας".

Δεδομένου ότι ο Μουτζούρης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκαν πριν λίγες ημέρες, δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς από τον Κοκκινέλλη, ο οποίος πρέπει να βρει τις λύσεις πλέον για την αμυντική σύνθεση της ομάδας που θα παρατάξει την Κυριακή, αφού τόσο ο Καδής όσο και οι Ντζιμάνης, Σπύρου είναι αμυντικογενείς παίκτες.

Ο αγώνας με τον Άγιο Ιερόθεο είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με διαιτητή τον Παπάζογλου και βοηθούς τους Παχή και Τσέλιο, άπαντες του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey