Παίκτες φεύγουν. Παίκτες έρχονται;

07/01/2011 - 17:27

Μπορεί οι εξελίξεις στο λεκανοπέδιο να έχουν επισκιάσει σχεδόν τα πάντα στην τοπική μας ειδησεογραφία, ωστόσο δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητα τα όσα συμβαίνουν παράλληλα στον Αιολικό και έχουν να κάνουν πέραν των παραπτωμάτων τεσσάρων ποδοσφαιριστών που τα… έλεγαν στο facebook, με τις αποχωρήσεις παικτών και με τις μη αφίξεις άλλων…
Τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, οι ποδοσφαιριστές Βαμβουκλής και Καφαλούκος διάβηκαν το κατώφλι της ομάδας… προς τα έξω, για προσωπικούς λόγους ο καθένας. Παράλληλα η σχεδόν σίγουρη άφιξη του Μπαράκη, ματαιώθηκε αφού ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να έρθει αυτή τη στιγμή για μόνιμη εγκατάσταση στη Μυτιλήνη.
Πέραν αυτών, από το μεταγραφικό μέτωπο, δε διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα. Στην εγχώρια αγορά δεν έχει βρεθεί κάτι το εξαιρετικό που θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει τη διαφορά, ενώ για τους ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας που έχει καλή άποψη ο Φώτης Κοκκινέλλης, ο Αιολικός σκοντάφτει πάνω στις παράλογες απαιτήσεις των ομάδων τους για να τους παραχωρήσουν…
Τελευταία ήρθε και το παράπτωμα των Ντζιμάνη, Μουτζούρη, Καδή και Σπύρου και ο Αιολικός που ήλπιζε για κάτι καλό στις μεταγραφές, παρουσιάζεται ενόψει Αγ. Ιερόθεου αποδυναμωμένος σε σχέση με το τελευταία παιχνίδι του κόντρα στον Ηλυσιακό.
Και φυσικά για όλα αυτά, η διοίκηση της ομάδας, επιδεικνύει τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα, μέχρι αυτή τη στιγμή… χλιαρά αντανακλαστικά. Και αυτό μόνο καλό δείγμα δεν είναι, δεδομένου πως ο Αιολικός καλείται να δώσει μία μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey