Παίρνει και τον Αδαλή...

11/01/2011 - 14:37

Στον Αιολικό τηρούν στάση αναμονής στα μεταγραφικά, περιμένοντας μήπως προκύψει κάτι αξιόλογο για τις θέσεις όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη έχουν κάνει τις συζητήσεις τους, έχοντας καταλήξει πως η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, χωρίς πάντως να αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση ακόμα και για αμυντικό μέσο, σε περίπτωση που φανεί στο προσκήνιο κάποιος αξιόλογος ποδοσφαιριστής, μικρός ηλικιακά.

Δεδομένου ότι στην αγορά της Λέσβου, οι επιλογές ταλαντούχων παικτών είναι συγκεκριμένες, ο Φώτης Κοκκινέλλης φαίνεται πως έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του του ποδοσφαιρισρή του Παλλεσβιακού Παναγιώτη Αδαλή. Πρόκειται για 17χρονο αμυντικό, που έχει αρκετές συμμετοχές στα τοπικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Παλλεσβιακού, ενώ έχει περάσει από τις Μικτές Λέσβου. Ο διοικητικός άρχων του "Παλλέ" Γιώργος Αμπελικιώτης, έχοντας αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως βοηθά όσο μπορεί  τον Αιολικό, προωθώντας παίκτες του στη μεγάλη ομάδα της Μυτιλήνης (πιο πρόσφατοι Καφαλούκος, Σιβρής), είναι και τώρα ιδιαίτερα θετικός στην παραχώρηση του Αδαλή, με τον ίδιο τον 17χρονο αμυντικό να θεωρεί πως έχει φτάσει η ώρα για ένα μεγαλύτερο ποδοσφαιρικά βήμα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Αιολικού παρακολουθούν διακριτικά και τις εξελίξεις στην Καλλονή, αφού γνωρίζουν πως σε περίπτωση που η ΑΕΛΚ ενισχυθεί σημαντικά -όπως φημολογείται- στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ίσως τότε μπει στη διαδικασία να παραχωρήσει κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Και τόσο στη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης, όσο και στον προπονητή, αρέσουν κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν άμεσα λύσεις στην ομάδα. 

Εν τω μεταξύ, σήμερα το βράδυ ενδεχομένως να ξεκαθαρίσουν πολλές υποθέσεις, αφού θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί ξανά και το θέμα με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, που υπέπεσαν την περασμένη εβδομάδα σε πειθαρχικό παράπτωμα, όπως δήλωσε εξάλλου και ο προπονητής Φώτης Κοκκινέλλης στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey