Διευκρινίσεις από Αμπραχαμιάν

10/02/2017 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2017 - 13:50

Να διευκρινίσει τους λόγους διακοπής της συνεργασίας του με τον Αιολικό θέλησε ο Αρθούρος Αμπραχαμιάν, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Μυτιλήνης, αφήνοντας πάντως θετικές εντυπώσεις σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε.

Ο νεαρός δεξιός μπακ μίλησε στο "SL" για τα αίτια του πρόωρου διαζυγίου, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική διάσταση από εκείνη που διοχέτευσε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Αμπραχαμιάν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη: "Δεν υπήρχε καμία συζήτηση πριν τις γιορτές σχετικά με ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας μας. Αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, ο οποίος όμως δεν ήταν σοβαρός. Επέστρεψα μάλιστα στη Μυτιλήνη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και ξεκίνησα ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο. Προετοιμαζόμουν ώστε σταδιακά να μπω στο κανονικό πρόγραμμα. Κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα, έπειτα από μια διαφωνία μου για κάτι που συνέβη. Χαρακτήρισα μια κατάσταση ως ξεφτίλα, η διοίκηση θίχτηκε και ακολούθως μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μας."

Στη συνέχεια, ο πρώην πια αμυντικός του Αιολικού επεσήμανε: "Το γεγονός ότι από τη διοίκηση του Αιολικού βγήκε προς τα έξω ότι είμαι τραυματίας μέχρι το τέλος της περιόδου είναι ψευδές. Η συνεργασία μας λύθηκε πριν καν γίνει κάποια εξέταση. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα, όσο βρισκόμουν στη Μυτιλήνη και θα περίμενα τουλάχιστον να μη διαρρέονται ανακρίβειες. Εύχομαι καλή συνέχεια στους πρώην συμπαίκτες μου και να τερματίσει ο Αιολικός όσο πιο ψηλά μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα."

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey