Προς Ηλιούπολη, Αδαλής και Θ. Παπαδόπουλος

16/01/2011 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2011 - 13:43

"Πακέτο" τους δύο ταλαντούχους Μυτιληνιούς Παναγιώτη Αδαλή από τον Παλλεσβιακό και Θωμά Παπαδόπουλο από τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, φέρεται να θέλει η Ηλιούπολη. Οι δύο μικροί δοκιμάστηκαν πριν τις γιορτές από την αθηναϊκή ομάδα και έδειξαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες καλά στοιχεία, ικανά για να προχωρήσουν τις διαδικασίες της μεταγραφής τους. Η Ηλιούπολη προορίζει τους δύο μικρούς για την ομάδα νέων της αρχικά και τα παιδιά δείχνουν με τη σειρά τους, ικανοποιημένα από την προοπτική να αγωνιστούν εκεί.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά το θέμα τους, με την Ηλιούπολη να δείχνει διάθεση να τους αποκτήσει και στη συνέχεια να τους παραχωρήσει ως δανεικούς στις νυν ομάδες τους. Και για τον Παναγιώτη Αδαλή ειδικότερα, υπάρχει η πρόθεση να δοθεί δανεικός στον Αιολικό και όχι στον Παλλεσβιακό που ανήκει αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως ο πρώτος έχει δείξει ενδιαφέρον.

Ωστόσο ο Αιολικός προτίθεται να ασχοληθεί με τον Αδαλή μόνο στην περίπτωση απευθείας μεταγραφής του σε αυτόν και όχι σαν δανεικό από την Ηλιούπολη, δείχνοντας πως έχει διάθεση να επενδύσει επάνω του. Από την άλλη, η περίπτωση του Θωμά Παπαδόπουλου, είναι μία από αυτές που ξεχώριζαν στη λίστα του Φώτη Κοκκινέλλη για τον Αιολικό, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα της Αγίας Μαρίνας κάνει φέτος πρωταθλητισμό και τον χρειάζεται, δύσκολα θα ευδοκιμούσε μία μετακόμισή του στον Ταρλά. Όμως η περίπτωση της Ηλιούπολης, αλλάζει τα δεδομένα.

Στην ουσία τώρα, ο Αιολικός χάνει δύο παίκτες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποτελέσουν και τη ραχοκοκκαλιά του μέλλοντός του, από την Ηλιούπολη. Εδώ όμως, ίσως θα πρέπει και οι ίδιοι οι παίκτες να ζυγίσουν σοβαρά το τι τους συμφέρει πραγματικά. Γιατί σε τελική ανάλυση, η Ηλιούπολη δεν είναι και πολλά επίπεδα πάνω από τον Αιολικό, ή την ΑΕΛΚ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey