Αποσύρει το ενδιαφέρον του για Αδαλή

17/01/2011 - 17:36

Τέλος σε ένα εν δυνάμει σήριαλ, βάζει ο Πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Φλωρίδης, που με δηλώσεις του στο sportlesvos.gr αποσύρει το ενδιαφέρον της ομάδας του για την απόκτηση του Παναγιώτη Αδαλή, τον 17χρονο ποδοσφαιριστή που βολιδοσκοπεί και η Ηλιούπολη. "Δε μπαίνουμε σε καμία διαδικασία να παρακαλέσουμε, ούτε να φέρουε σε δύσκολη θέση κανέναν.

Ο Αιολικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύουμε πως ειδικά από τα φετινά μας δείγματα γραφής, πως είναι τιμή και δέλεαρ για κάθε μικρό να έρχεται να αγωνιστεί στον Ταρλά. Αν καποιος δε θέλει, καλώς... Για εμάς το θέμα Αδαλή θεωρείται λήξαν, από τη στιγμή που δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Και φυσικά το να τον πάρουμε δανεικό από την Ηιούπολη, είναι κάτι που μας αφήνει παγερά αδιάφορους", κατέληξε ο κ. Φλωρίδης.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού μάλιστα, δείχνει τελευταία πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός πως στην ομάδα παίζουν οι μικροί και μάλιστα κερδίζουν, τονίζοντας πως ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιήθηκε φέτος, με την εξέλιξη αυτή. Και πλέον δείχνει διατεθειμένος να πάρει παίκτες στη μεταγραφική σεζόν, μόνο εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey