Άνεμος αισιοδοξίας για το... 4x4 με 'Ηφαιστο!

21/01/2011 - 16:16 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2011 - 16:28

«Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα», τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ο Φώτης Κοκκινέλλης, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου. Ο προπονητής του Αιολικού, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, γνωρίζει πολύ καλά πως οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να αναρριχηθεούν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, παίζοντας στην έδρα τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο στα... μέτρα τους. Ο κόουτς κρούει των κώδωνα του κινδύνου, θέλοντας να αποτρέψει τυχόν εφησυχασμό των παικτών μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα.

Χωρίς τους μικρούς

Ο Αιολικός θα στερηθεί στο παιχνίδι της Κυριακής τον Πραξιτέλη Βούρο, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων, αλλά και τον Δημήτρη Τρακέλλη που συμπλήρωσε  τέσσερις κάρτες και είναι τιμωρημένος. Επιπλέον, αμφίβολος είναι και ο Αλέξης Δάρρας, όπως και ο Τάσος Σπύρου, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Κροτσίδα και Καδή, δεν ήταν σοβαρά και οι παίκτες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, με διαιτητή τον Ανδρονικίδη και βοηθούς, τους Γεωργακόπουλο και Σούρη, άπαντες από το σύνδεσμο του Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey