Ώρα Θύελλας!

10/04/2018 - 11:43 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2018 - 12:11

Ο Αιολικός υποδέχεται αύριο τη Θύελλα Ραφήνας για την 1η Αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 4 το απόγευμα στον «Ταρλά».

Η Διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης, σε ανακοίνωσή της, προσκαλεί όλους τους Λέσβιους φιλάθλους την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 να παρακολουθήσουν τον αγώνα με γενική είσοδο, για όλους τους φιλάθλους, στα 5 ευρώ. Όπως τονίζεται «μαζί με το ευχαριστώ μας, για την ηθική και οικονομική στήριξη, τη σεζόν που τελειώνει, σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, στο ημίχρονο του αγώνα, θα γίνει κλήρωση με τα αποκόμματα των εισιτηρίων που θα αγοράσουν οι φίλαθλοι μας και θα μοιραστούν δώρα».

Σημειώνεται ότι για τους αγώνες Κυπέλλου ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας 2017-18 και καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλαμπέης, με βοηθούς τους Τσολακίδη και Στάμο του Συνδέσμου Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - απολογισμός της διοίκησης του Αιολικού:

«Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 1 Απριλίου το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τελείωσε, βρίσκοντας τον Αιολικό στην 5η θέση της τελικής κατάταξης. Μία θέση –που φυσικά δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου- αλλά λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική ανισότητα (μετακινήσεις σωματείου, κόστος διαιτησίας), με την οποία διεξάγεται το πρωτάθλημα, καθώς και το άσχημο -βαθμολογικά- ξεκίνημα της ομάδας μας, δεν μπορεί παρά να μας αφήνει ικανοποιημένους.

Τη φετινή χρονιά, η διοίκηση προσπάθησε να εξορθολογήσει το οικονομικό μπάτζετ, χωρίς να μειώσει την αγωνιστική ικανότητα της ομάδος. Έγινε προσπάθεια να αποκτηθούν -και να αγωνιστούν- περισσότεροι Λέσβιοι ποδοσφαιριστές, από τις προηγούμενες χρονιές. Για πρώτη φορά, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά και χρησιμοποιήθηκαν, παιδιά της Ακαδημίας μας, που λειτουργεί πλέον κανονικά και αποδοτικά.

Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε την στήριξη της οικογένειας Τρύφωνα, τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, την εταιρεία Ελαιοπυρήνες Λέσβου ΙΚΕ, καθώς και το ψητοπωλείο Λαδόκολλα στη Μυτιλήνη, που φρόντισε για την σίτιση της ομάδος, πριν τους εντός έδρας αγώνες της, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες που διαφημίστηκαν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδος μας, την Ε.Π.Σ. Λέσβου, και τον πρόεδρο της κ. Ψαρρόπουλο, το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, και τους υπαλλήλους του, καθώς και τους δημοσιογράφους, που κάλυψαν το ρεπορτάζ της ομάδος μας, ασκώντας κριτική, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα.

Πρωταγωνιστές, βέβαια, ήταν όλη τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές μας, που μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον προπονητή τους «κράτησαν» ψηλά τη «σημαία» του Αιολικού. Και φυσικά, άξιοι συμπαραστάτες, οι προπονητές και οι έφοροι της ακαδημίας ποδοσφαίρου μας.

Τελειώνοντας τις ευχαριστίες, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους οργανωμένους Φιλάθλους των Συνδέσμων Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης και Αθήνας, που με τη φωνή τους βοήθησαν τους παίκτες μας σε δύσκολες στιγμές, καθώς και στους επώνυμους και ανώνυμους Λέσβιους που αγόρασαν Κάρτα Διαρκείας ή απλό εισιτήριο για να βρεθούν στο γήπεδό μας.

Η αγωνιστική χρονιά όμως συνεχίζεται. Η διοίκηση, παρόλο το οικονομικό βάρος, αποφάσισε να εκπροσωπήσει το λεσβιακό ποδόσφαιρο και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, έτσι όπως κάνει ο Αιολικός από το 1975.

Την Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 16:00 σας περιμένουμε όλους, με γενική είσοδο 5 ευρώ και αρκετές εκπλήξεις στο ημίχρονο του αγώνα στον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας, στο γήπεδο της Μυτιλήνης. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το χειροκρότημα σας.

Υπάρχουν φυσικά και πολλά που μας στενοχώρησαν, αλλά δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε αυτή την στιγμή. Είναι ανάγκη να κατανοήσουν όλοι ότι η αγάπη για την ομάδα, δεν μπορεί να μένει στα λόγια.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για το σύλλογο που πρέπει –αν μπορέσει- να φανεί ανταγωνιστικός στην νέα μορφή της Γ' Εθνικής, της μεθεπόμενης χρονιάς και να διεκδικήσει ότι του αναλογεί.

Το κάλεσμα είναι διαρκές… ο χρόνος θα δείξει την ανταπόκριση.

Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στον διαχειριστή του επίσημου site του συλλόγου, που λειτούργησε φέτος.

Ραντεβού την Τετάρτη!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey