Καμπάνα 3.500€ από την ΕΠΟ!

27/01/2011 - 15:22 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2011 - 15:28

Το... βιολί της συνεχίζει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που έχει καταστήσει σαφές πλέον, ότι για το μόνο που ενδιαφέρεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι το πως θα εισπράξει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται από τις 150 ομάδες της κατηγορίας. Τρανή απόδειξη, το... μπιλιέτο ύψους 3.500€ που απέστειλε προς τον Αιολικό, την ώρα μάλιστα που οι εκπρόσωποι των ομάδων στο Περιφερειακό, από όλους τους ομίλους, συνεδρίαζαν για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στην ανάλγητη θέση της ΕΠΟ σχετικά με την καθαρά... εισπρακτική της πολιτική, που οδηγεί στην αφαίμαξη των σωματείων.

Η ΕΠΟ λοιπόν, ενημέρωσε με έγγραφό της τον Αιολικό, πως πρέπει άμεσα να καταβάλει 3.500€, ποσό που αφορά σε πρόστιμα από κίτρινες κάρτες, την χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στο Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή, αλλά και επιπλέον 500€ για... έναν καφέ και ένα μπουκάλι, που έπεσαν από την κερκίδα των φιλάθλων της στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας!

Σε κατ' ιδίαν επαφή του sportlesvos.gr με τον Πρόεδρο του Αιολικού Γιάννη Φλωρίδη, εκείνος αρκέστηκε απλώς να... κουνήσει αποκαρδιωμένος το κεφάλι του, χωρίς να κάνει καμία περαιτέρω δήλωση, δείγμα της σαφέστατης απογοήτευσης του, σε σχέση με το πως αντιμετωπίζει τις ομάδες η Ομοσπονδία, σε καιρούς μάλιστα τόσο χαλεπούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey