Σήμερα η Γενική Συνέλευση

21/05/2018 - 14:18

Τη Γενική του Συνέλευση πραγματοποιεί το βράδυ ο Αιολικός σε διαφορετικό τόπο συγκριτικά με άλλες χρονιές, όταν είχε συνηθίσει τα μέλη του να συγκεντρώνονται στο Επιμελητήριο. Φέτος, επιλέχθηκε η αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, επί της οδού Μικράς Ασίας 2, εκεί όπου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η καταστατική διαδικασία του συλλόγου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, η εγγραφή και διαγραφή μελών, καθώς και οι συμπληρωματικές εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Επιπρόσθετα θα γίνουν και ανακοινώσεις για την πορεία της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού, Σταύρος Γριπιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εμπρός Σαββατοκύριακο» άνοιξε τα χαρτιά του εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο μένει να διαφανεί εάν θα προκύψει ενδιαφέρον ενασχόλησης με τα κοινά άλλων παραγόντων. Σε κάθε περίπτωση, ο ισχυρός άνδρας της ιστορικής ομάδας του νησιού αποκάλυψε πως ο Αιολικός θα συνεχίσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θέτοντας πάντως ως πρώτη προτεραιότητα τη διεκδίκηση κάτι περισσότερου από όσα πέτυχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey