Ρετρό | Η πρόταση Μιχαλάκη για Αιολικό! [vid]

21/05/2018 - 15:01

Οι Γενικές Συνελεύσεις δεν ήταν πάντοτε ευχάριστες ή ελπιδοφόρες για τον Αιολικό. Τα προηγούμενα χρόνια μάλιστα υπήρξαν φορές που τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων στη διάρκεια της καταστατικής αυτής διαδικασίας, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτιούν τη δυναμική της ιστορικότερης ομάδας της Λέσβου.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το 2013, όταν στα τέλη Μαΐου ο Αιολικός πραγματοποιούσε τη Γενική του Συνέλευση στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λέσβου. Ήταν η περίοδος, στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης στη συνέντευξή του στο Εμπρός Σαββατοκύριακο, «τότε που έπρεπε να κρατήσουμε τον Αιολικό ως αντίβαρο της ΑΕΛΚ, η οποία ήθελε να πάρει τα πάντα. Δήμο, Περιφέρεια, ΕΠΣ Λέσβου, να κατασπαράξει εμάς, να διαλύσει και εσάς. Εμείς λοιπόν, έπρεπε να κρατήσουμε τον Αιολικό και τον κόσμο ενωμένο».

Επειδή λοιπόν κανείς από τους φίλους του Αιολικού δεν πρέπει να ξεχνά όσα μεσολάβησαν μέχρι να φτάσουμε σήμερα σε μια ακόμα Γενική Συνέλευση, απόδειξη του ότι ο ιστορικός σύλλογος παραμένει δυνατός, εκπροσωπώντας το νησί της Λέσβου στις εθνικές κατηγορίες, το «SL» σκαλίζει το αρχείο του και θυμάται την τοποθέτηση του Προκόπη Καρτάλη -τότε Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ- στη διάρκεια μιας εκ των επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων από τις πέντε που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, μεταφέροντας προς τα μέλη του συλλόγου την πρόταση «απορρόφησης» του μεγαλομετόχου των Καλλονιατών, Νίκου Μιχαλάκη για την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Αιολικού.

Λαός που δεν θυμάται την ιστορία του, είναι άλλωστε καταδικασμένος να την ξαναζήσει...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey