Μήνυμα από ΣΦΑΑ πριν τη ΓΣ του Αιολικού

21/05/2018 - 15:39

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της χρονιάς, θέλουμε να χαιρετίσουμε πρώτα από όλους τους ακούραστους ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια ολόκληξρα τώρα με τα διοικητικά του συλλόγου και κρατάνε ψηλά τη σημαία, παρόλο που κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν. Η αγάπη τους για αυτή την ομάδα τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς.

Επίσης, χαιρετίζουμε όλους τους απανταχού φίλους της αγαπημένης μας ομάδας. Θέλουμε να τους ξυπνήσουμε το Αιολικό ένστικτό από νωρίς και να τους βάλουμε στο κλίμα της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς, που ευελπιστούμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι από τη Γ.Σ. ή τις επόμενες που επακολουθήσουν, να βγει το συντομότερο δυνατόν ένα διοικητικό συμβούλιο αντάξιο των προσδοκιών της κατηγορίας. Ελπίζουμε βέβαια να μπουν και άτομα με οικονομική επιφάνεια, ώστε κι εμείς να νιώθουμε μεγαλύτερη σιγουριά, χωρίς να έχουμε το φόβο ότι στα μισά του πρωταθλήματος θα λέμε πάλια ωχ και πώς θα βγει η χρονιά. 

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey