Ψάχνεται και αλλού για προπονητή!

23/05/2018 - 15:59

Ο Σταύρος Γριπιώτης είχε οριοθετήσει την εβδομάδα που διανύουμε ως καθοριστική για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν, γύρω από το χτίσιμο της επόμενης χρονιάς. 

Μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα και τα όσα αναφέρθηκαν σε αυτή, πολλοί ίσως περίμεναν ότι θα υπάρξουν νεότερα στο θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος του συλλόγου εξάλλου, είχε αναφέρει στη συνέντευξή του στο «Εμπρός Σαββατοκύριακο» πως οι συζητήσεις με τον Κώστα Ψυρόπουλο είναι σε εξέλιξη, κάτι που επανέλαβε και στο Κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη διάρκεια της καταστατικής διαδικασίας του συλλόγου.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «SL», οι άνθρωποι του Αιολικού εξετάζουν πλέον και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας, πέραν του Ψυρόπουλου. Ο Σταύρος Γριπιώτης μπορεί να έχει κατασταλαγμένη άποψη για τις ικανότητές του, αναγνωρίζοντας πως από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας η ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο, όμως από την άλλη μεριά γνωρίζει πολύ καλά και το τι «παίζεται» αυτή τη στιγμή στην αγορά. 

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι δύο. Αφενός πραγματοποιήθηκε ραντεβού μεταξύ Αιολικού και Ψυρόπουλου μετά τη ΓΣ. Αφετέρου δεν προέκυψε οριστική συμφωνία. Άλλωστε αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπήρχαν και επίσημες ανακοινώσεις. Έτσι, η περίπτωση του Μεσσήνιου προπονητή θα εξαρτηθεί κι από τις επαφές που θα ακολουθήσουν με άλλους υποψήφιους στόχους, αφού παρότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας δεν προκύπτει από πουθενά αυτή τη στιγμή σύγκλιση απόψεων για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey