Χωρίς κανένα άγχος στον Ταύρο

28/01/2011 - 12:56 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2011 - 16:56

Ο Αιολικός, έπειτα από ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, ταξιδεύει την Κυριακή στην Αθήνα για να αγωνιστεί στο Γήπεδο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" του Ταύρου, απέναντι στο Φωστήρα. Ένα ματς, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες με βαριά φανέλα, που λόγω ειδικών συνθηκών τα τελευταία χρόνια, συναντώνται στις χαμηλότερες εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο -πάλαι ποτέ- "Φονέας των γιγάντων" από την άλλη, μπορεί να μετρούσε ένα αήττητο σερί 9 αγωνιστικών το οποίο διακόπηκε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ηλυσιακό, ωστόσο παραμένει κοντά στην κορυφή και παρά το ότι οι βλέψεις του δεν ήταν στην αρχή της σεζόν για άνοδο, είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της και μπορεί να πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Μάκη Μουτζούρη, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και από Δευτέρα θα μπει ξανά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Γιώργος Τσιταντίνος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Ο προπονητής του Αιολικού θα αφήσει στη Μυτιλήνη και τον Πραξιτέλη Βούρο, που όλη την εβδομάδα βρισκόταν με την Εθνική (προ)παίδων στην Τουρκία, μετρώντας τρεις συμμετοχές στο διεθνές τουρνουά "Aegean Cup".

Ο προπονητής του Αιολικού σε δηλώσεις του στο sportlesvos.gr επεσήμανε: "Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη αισιοδοξία το ματς κόντρα στο Φωστήρα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Τη δεδομένη στιγμή, ούτε εμείς αλλά ούτε και ο Φωστήρας, έχουμε βαθμολογικό άγχος κι αυτό δείχνει πως την Κυριακή θα παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες για το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική αλλά και αγωνιστική κατάσταση. Έχω πίστη στους ποδοσφαιριστές μου ότι μπορούμε να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας και μέσα στον Ταύρο..."

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κακρίδης, με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Μαρίνη, άπαντες του Συνδέσμου Κορίνθου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey