Στα άκρα με Αλυσανδράτο!

28/01/2011 - 14:56 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2011 - 16:55

Ο αποκλεισμός του Χάρη Αλυσανδράτου από την αποστολή του Αιολικού, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, με την ταυτόχρονη κλήση του Πέτρου Γόμου να αναλάβει το ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα, παρά το γεγονός πως σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και κάνει ατομικές προπονήσεις, αποτέλεσαι σημείο αναφοράς στο σημερινό ρεπορτάζ της ομάδας της Μυτιλήνης.

Όπως προκύπτει, η διοίκηση του Αιολικού -αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας- έθεσε προσωρινά εκτός ομάδας τον Χάρη Αλυσανδράτο, που τις τελευταίες ημέρες ανέπτυξε... τάσεις φυγής, ζητώντας -επιτακτικά- να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Β' Γύρο του πρωταθλήματος. Στη συνάντηση που είχε ο νεαρός τερματοφύλακας με τους διοικούντες, του έγινε γνωστό με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως απόλυτος κυρίαρχος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο προπονητής και μονάχα εκείνος αποφασίζει για την ενδεκάδα, έχοντας αποδείξει με τις επιλογές και τη στάση του, πως κάθε Κυριακή παίζουν όσοι αξίζουν. Παράλληλα, του επισημάνθηκε το γεγονός πως μέχρι τώρα έχει πάρει ευκαιρίες και πιθανότατα στην πορεία της αγωνιστικής περιόδου, θα πάρει κι άλλες.

Ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε από όσα άκουσε και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκτός νησιού, με αποτέλεσμα η ομάδα της Μυτιλήνης να "δανείζεται" γκολκίπερ για τις προπονήσεις από ομάδες του τοπικού, που -προς τιμήν τους- δεν φέρνουν καμία απολύτως αντίρρηση στη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους στις προπονήσεις του Αιολικού. Έτσι, μετά τον Ραφαήλ Καφαλούκο του Παλλεσβιακού, προχθές ήταν η σειρά του Γιώργου Σπετσιώτη από τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας να γίνει ο παρτενέρ του Καραβασίλη στην προπόνηση, από τη στιγμή που ο Γόμος έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι δυνατό να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πάντως, όπως τονίζεται από κύκλους της διοίκησης, ο Χάρης Αλυσανδράτος λογίζεται κανονικά ως το τέλος της περιόδου ποδοσφαιριστής της ομάδας και ο Αιολικός δε συζητά το ενδεχόμενο να υποκύψει στα... τερτίπια του και να τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Όπως άφησαν μάλιστα να εννοηθεί οι άνθρωποι της ομάδας, ο νεαρός τερματοφύλακας θα πάρει το δελτίο του στο τέλος της σεζόν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey