Πρόβα τζενεράλε 9 Σεπτέμβρη με ομάδα Super League!

12/06/2018 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2018 - 20:44

Ο Αιολικός για πρώτη φορά δείχνει οργανωμένος και αποφασισμένος να μην επαναλάβει αστοχίες ή παραλείψεις του πρόσφατου παρελθόντος και έτσι, κάνοντας πράξη τη λαϊκή ρήση «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν» βάζει από πολύ νωρίς σε μια σειρά τον προγραμματισμό της προετοιμασίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης προχώρησε στην κράτηση 25 αεροπορικών εισιτηρίων για τις 8 και 9 Σεπτέμβρη, ώστε να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο τη δική της πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σκοπός αυτής της κίνησης του προέδρου Σταύρου Γριπιώτη είναι να έχει από πολύ νωρίς «καπαρωμένες» τις θέσεις για να φέρει στο νησί μια ομάδα της Super League, στο σπουδαιότερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Αιολικού και την τελική ουσιαστικά παράσταση στον «Ταρλά» πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στη Γ' Εθνική.

Η αναφορά σε ομάδα Super League δεν είναι τυχαία. Οι άνθρωποι του Αιολικού επέλεξαν το συγκεκριμένο διήμερο λόγω της διακοπής που θα υπάρχει στο πρωτάθλημα για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στo NATIONS LEAGUE με Εσθονία (8/9) και Ουγγαρία (11/9). Ελπίζοντας έτσι βάσιμα, ότι θα καταφέρουν να κλείσουν σύντομα ένα φιλικό απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο, που θα τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας και θα φέρει αρκετό κόσμο στις κερκίδες του Σταδίου Μυτιλήνης. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey