Ικανοποίηση ΣΦΑΑ από τη συνεργασία με Ψυρόπουλο

11/06/2018 - 22:48

Απόλυτα ικανοποιημένα είναι τα  μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλου, αναγνωρίζοντας το έργο του τους τελευταίους μήνες στον πάγκο της ομάδας. 

Αναλυτικά: "Τεράστια επιτυχία από τη διοίκηση της ομάδας για τη συμφωνία της συνεργασίας με τον πιο ικανό και άξιο προπονητή της τελευταίας δεκαετίας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο που προσέφερε σε μόνο λίγους μήνες από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όπου από τόσο νωρίς έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για να μπουν τα θεμέλια για έναν Αιολικό αντάξιο των προσδοκιών της κατηγορίας, για μια χρονιά που αναμένεται πολύ δύσκολη. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει ένα πλάνο ότι θέλει να οργανωθεί σε πολλούς τομείς για να μπορεί να ανταγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Καλή αρχή σε όλους, και με τις ευχές όλων μας να φύγουμε από αυτή την κατηγορία και να επιστρέψουμε εκεί όπου κάποτε γράφτηκε η δική μας ιστορία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey