Βεζιρτζόγλου ο πρώτος!

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αιολικός, βάζοντας από νωρίς φωτιά στον όμιλο, δείχνοντας τις διαθέσεις του εν όψει της νέας χρονιάς.

Την ώρα που οι περισσότεροι περίμεναν ότι η ομάδα της Μυτιλήνης θα ανακοινώσει την επιστροφή στη Λέσβο του Στράτου Βαλλιού, με τον οποίο όντως υπάρχουν συζητήσεις αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης έδωσε τα χέρια με έναν πραγματικό «κανονιέρη» στο χώρο της επίθεσης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό.

Ο 29χρονος επιθετικός φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Ερμή Κιβερίου στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Θήβα, Καλλιθέα, Χαλκίδα και ΑΟ Κύμης, μετρώντας αρκετές συμμετοχές και γκολ στη Γ' Εθνική, έχοντας απόλυτη γνώση της κατηγορίας. Ο Βεζιρτζόγλου ήρθε στη Λέσβο το πρωί, έκανε τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση και αμέσως μετά οι δύο πλευρές επισημοποίησαν τη συνεργασία τους.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού για τη φετινή μεταγραφική περίοδο αποτελεί προσωπική επιλογή των Σταύρου Γριπιώτη, Γιώργου Κουτρομπίλα και Σταύρου Βουργουτζή, με τη σύμφωνη γνώμη φυσικά του Κώστα Ψυρόπουλου, ο οποίος τον γνώριζε ως αντίπαλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στο aiolikos.gr: «Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Βεζιρτζόγλου που αποτελεί και την πρώτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 29χρόνος επιθετικός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ερμή Κιβωρίου ενώ παλαιοτέρα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, ΑΕΚ Χαλκίδας και Χαλκίδα.

Τoν καλωσορίζουμε στην οικογένειά του Αιολικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!»

Electronet_Prodromou_728x90px