Έκοψε την πίτα του ο ΣΦΑΜ

29/01/2011 - 01:20 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2011 - 01:49

Σε μια όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης έκοψε την πίτα του για το 2011. Στα γραφεία του ΣΦΑΜ, επί της οδού Ηλία Βενέζη, παραβρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι, αρκετοί ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης ο προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος Φώτης Κοκκινέλλης, ο ομόλογός του στο μπασκετικό τμήμα Δημήτρης Κουκέλλης και ο γυμναστής Μάριος Λουτραγώτης.

Η διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή, λόγω απουσίας του Προέδρου Γιάννη Φλωρίδη εκτός Μυτιλήνης, όπως επίσης και από τα μέλη του ΔΣ Χρήστο Λάγο και Ηλία Μαλαματίνα, οι οποίοι ωστόσο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι και με τον ΣΦΑΜ.

Τα μέλη του Συνδέσμου είχαν φροντίσει ώστε πέρα από την καθιερωμένη βασιλόπιτα, να υπάρχουν σε αφθονία και διάφορα άλλα εδέσματα, με τα οποία περιποιήθηκαν τους καλεσμένους, που τους τίμησαν στη σημερινή εκδήλωση.

Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αντί φλουριού πραγματοποιήθηκε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο, με τον Πάτερ που ευλόγησε την όλη εκδήλωση να αναδεικνύεται και ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς. Στην οθόνη του Συνδέσμου έπαιζαν πλάνα από παλαιότερους αγώνες του Αιολικού, που τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των φιλάθλων.

Στα όμορφα γεγονότα της βραδιάς συγκαταλέγεται επίσης και η παρουσία στην κοπή της πίτας του ΣΦΑΜ, αντιπροσώπου του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ Καλλονής με τον Ειδικό Γραμματέα Βαγγέλη Χαλκοδαίμων να έχει άκρως ποδοσφαιρικές συζητήσεις με φίλους του Αιολικού, βγάζοντας και αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Πρόεδρο του ΣΦΑΜ Κώστα Παπτσά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα λόγω και της ανοδικής πορείας του Αιολικού το τελευταίο διάστημα, με τα μέλη του Συνδέσμου να εύχονται  στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στο Φωστήρα.

 

(Αριστερά) Οι δύο προπονητές, Δημήτρης Κουκέλλης (μπάσκετ) και Φώτης Κοκκινέλλης (ποδόσφαιρο)

(Δεξιά) Βαγγέλης Χαλκοδαίμων (ΣΦ ΑΕΛΚ) και Κώστας Παπτσάς (ΣΦΑΜ) ποζάρουν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey