Σε καλό δρόμο του Γιαννόπουλου

20/06/2018 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2018 - 12:18

Μετά την απόκτηση του Βεζιρτζόγλου, αλλά και την άφιξη του προπονητή Κώστα Ψυρόπουλου στη Μυτιλήνη, η διοίκηση του Αιολικού βάζει μπροστά τις μηχανές για την ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφικής του κίνησης εν όψει της νέας περιόδου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει αρκετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Πέρυσι, αγωνίστηκε με τον Τσικλητήρα Πύλου στη Γ’ Εθνική, μετρώντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στη Μάλτα για λογαριασμό της Πέμπροκ Ατλέτα. Παλαιότερα είχε παίξει σε Ιάλυσο Ρόδου, ΠΑΕΕ Κερύνειας, Πιερικό, Εθνικό Άχνας και Πανσερραϊκό.

Τον Γιαννόπουλο γνωρίζει αρκετά καλά ο προπονητής του Αιολικού, που εισηγήθηκε και τη μεταγραφή. Ο παίκτης βλέπει με ιδιαίτερο θετικό μάτι την προοπτική ένταξής του στην ομάδα της Μυτιλήνης και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Στον Αιολικό στοχεύουν ψηλά στο μεταγραφικό παζάρι, όμως όσο πιο καλές είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν το σύλλογο, τόσο πιο δύσκολες γίνονται για άμεση ολοκλήρωση. Ποδοσφαιριστές σαν τον Βαλλιό και τον Γιουκαρή, περιμένουν προτάσεις από υψηλότερες κατηγορίες και η διοίκηση των Μυτιληνιών θα χρειαστεί να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να τους πείσει, Ιούνιο μήνα, να κλείσουν στον Αιολικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Σταύρος Γριπιώτης και οι συνεργάτες του πιέζουν για μια θετική απάντηση, αλλά κατά βάθος γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν υπομονή, αν θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες ένταξης των παικτών αυτών στο ρόστερ του Αιολικού. Παράλληλα όμως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι ότι κι αν συμβεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey