Συμφώνησε και παραμένει ο Ποτουρίδης

04/07/2018 - 11:56 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2018 - 12:57

Μια ακόμα δυνατή παρουσία στο ρόστερ της επόμενης περιόδου για τον Αιολικό, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Θέμη Ποτουρίδη -σύμφωνα με πληροφορίες του «SL»- και θα τον κρατήσει στο νησί για μια ακόμα χρονιά.

Ο 22χρονος επιθετικός, που ήρθε στην ομάδα της Μυτιλήνης τον Γενάρη ως προσωπική επιλογή του Κώστα Ψυρόπουλου, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σκοράροντας 4 γκολ σε 8 εμφανίσεις, δείχνοντας από το πρώτο ματς στοιχεία του ταλέντου του.

Με θητεία σε Κισσαμικό, Τριγλία Ραφήνας, Προοδευτική και Φωστήρα, ο Ποτουρίδης αποτελεί έναν αρκετά ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, που έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη γραμμή κρούσης του Αιολικού.

Στον Αιολικό στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες κενές θέσεις του ρόστερ, εστιάζοντας στην απόκτηση αμυντικού μέσου, αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού.

UPDATE | Η ανακοίνωση του Αιολικού: «Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Ποτουρίδη για την σεζόν 2018-2019! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλά γκολ με την ομάδα μας!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey