Αίσθηση με Διαμαντίδη!

06/07/2018 - 13:08 Τελευταία τροποποίηση στις 06/07/2018 - 16:05

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Αιολικό, που ολοκλήρωσε την απόκτηση του Κώστα Διαμαντίδη, μια περίπτωση ποδοσφαιριστή την οποία «δούλευε» η διοίκηση εδώ και περίπου 10 ημέρες, σε μια προσπάθεια να τη φέρει εις πέρας παρά το αυξημένο επίπεδο δυσκολίας.

Ο 33χρονος αμυντικός μέσος ήρθε το πρωί στη Μυτιλήνη, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Αιολικού και φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο Κουτρομπίλα, βάζοντας τέλος στο «σίριαλ» της απόκτησής του. Το «SL», γνωρίζοντας τις συζητήσεις που διεξάγονταν μεταξύ των δύο πλευρών τις προηγούμενες ημέρες, φρόντισε να διατηρήσει διακριτική στάση στα ρεπορτάζ του, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο ναυαγίου στη μεταγραφή.

Ο Διαμαντίδης είναι πολύπειρος μέσος, με θητεία ακόμα και στην Α' Εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας του με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2003-2007). Ακολούθησαν κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα (Β'), Φωστήρας (Γ'), ΠΑΟ Διοικητηρίου (Δ'), Αναγέννηση Επανωμής (Γ'), Τύρναβος (Γ'), Νίκη Βολου (Γ'), Απόλλων Αθηνών (Β'), Εθνικός Γαζώρου (Β'), Λαμία (Γ'), Καβάλα (Γ'), Δόξα Δράμας (Γ'), Αλμωπός Αριδαίας (Γ'), Θερμαϊκός Θέρμης (Δ') και Μακεδονικός Νεάπολης (Γ'). Συνολικά μετρά περισσότερες από 243 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με 20 γκολ!

Με την απόκτησή του, ο Αιολικός κλείνει ένα σημαντικό κενό που είχε αρχίσει να δημιουργείται στη μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση Παληγεώργου και Κεσίδη. Μάλιστα, οι πληροφορίες του «SL» αναφέρουν ότι διοίκηση και προπονητής σκοπεύουν να κινηθούν για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, πέραν του αριστερού μπακ και του ακραίου επιθετικού, που είναι επίσης σε προτεραιότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση στο aiolikos.gr: «Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο κεντρικό μέσο Κωνσταντίνο Διαμαντίδη για την σεζόν 2018-2019!

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην oμάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ στην συνέχεια έπαιξε στις εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες των ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, Νίκης Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Λάμιας, Δόξας Δράμας, Καβάλας και πολλών άλλων ομάδων με τελευταία την ομάδα του Μακεδονικού. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey