Επένδυση με Κλάους!

08/07/2018 - 21:25 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2018 - 17:11

Τον 22χρονο Κλάους Σεφουλάϊ απέκτησε ο Αιολικός, επενδύοντας σε έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει δείξει κομμάτι του ταλέντου στα γήπεδα της Λέσβου τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Ανεμώτιας, έχοντας εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛΚ Κ17, αλλά και στον Αχιλλέα Πέτρας απ' όπου ξεκίνησε τη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο.

Ο Σεφουλάϊ αποτέλεσε στόχο της ομάδας της Μυτιλήνης, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες από το νησί. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε δώσει το λόγο του στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, πως θα παρέμενε στο ρόστερ εφόσον δεν προέκυπτε ενδιαφέρον από ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Το δέλεαρ της συμμετοχής στη Γ' Εθνική με τον Αιολικό ήταν τεράστιο και έτσι ο Κλάους θα φορέσει τα «κυανόλευκα» στη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στο aiolikos.gr και η παραδοσιακή φωτογραφία με τον έφορο ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Παναγιώτη Βουργουτζή: «Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρόνο μεσοεπιθετικό Σεφουλάι Κλάους για την σεζόν 2018-2019! Τον καλωσοριζούμε στην οικογένεια του Αιολικού και το ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey