Κουκουρώνας στο αριστερό άκρο!

12/07/2018 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2018 - 15:56

Κουκουρώνας στο αριστερό άκρο!Στον εκλεκτό της για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας κατέληξε η διοίκηση του Αιολικού, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Τάσου Κουκουρώνα και κάνοντας μια μικρή... έκπληξη.

Πρόκειται για 27χρονο ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Παλαιοχωρίου. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι καλές, παρότι διαθέτει μικρή σχετικά εμπειρία από τη Γ' Εθνική, έχοντας αγωνιστεί ουσιαστικά στην κατηγορία με την περσινή του ομάδα, αλλά και τον ΑΟ Καρδίας, στον 2ο Όμιλο σε δύο διαφορετικές περιόδους, φορώντας πάντως το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείγμα της ηγετικής του προσωπικότητας. Στην Καρδία έμεινε τέσσερα χρόνια στην πρώτη του θητεία, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ' Εθνική. Παλαιότερα έπαιξε και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής ήρθε στη Μυτιλήνη σήμερα και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Αιολικού, στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του Γενικού Αρχηγού Σταύρου Βουργουτζή.

Ο Κουκουρώνας γνωρίζει πάντως από πρωταθλητισμό, αφού ο Άρης Παλαιοχωρίου (στον οποίο μέτρησε 18 συμμετοχές και 1 γκολ πέρυσι στο πρώτο μισό της σεζόν) τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Ηρακλή. Με τον ΑΟ Καρδίας στο Β' Γύρο είχε ακόμα 5 συμμετοχές στη Γ' Εθνική, ενώ με την ίδια ομάδα τη σεζόν 2016-17 είχε ακόμα 18 συμμετοχές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στο aiolikos.gr: «Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο αριστερό μπακ Κουκουρώνα Αναστάσιο για τη σεζόν 2018-2019!

Ο Τάσσος έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Άρη Θεσ/νίκης, ΑΟ Καρδιάς καθώς και στον Άρη παλαιοχωρίου. Τον καλωσοριζούμε στην οικογένεια του Αιολικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey